tirsdag 25. september 2012

Kjøkkenet kommer seg

 Det går veldig mye i kjøkken nå. Ettersom vi har hatt snekkere, elektrikere, rørleggere inne så tar det litt veeeeeeldig lang tid syns jeg! Det er bare så lenge å vente! Nå har vi vært uten vann i flere uker, vasker kopper på badet og hele stua er fyllt med kopper og kar fra kjøkkenet.

 Det går ikke an å få vasket ordentlig noen steder nede i huset, og hele underetasjen er infisert av at kjøkkenet ikke er oppe å går. Stua er fyllt med kjøkkenting og tang, gangen er full av nye kjøkkenhvitevarer og et lite kjøleskap vi har lånt oss, badet brukes til det vanlige i tillegg til vasking av kopper så dere kan jo bare tenke dere...
 Men må er det heldigvis ikke lenge igjen, og som dere ser har vi fått skiftet vinduet ut med to liggende vinduer og den nye innredninga er på tur opp. Det skal bli så DIGG med kjøkken, vann, oppvaskmaskin og ikke minst et NYTT kjøkken med smarte og praktiske løsninger.
 Til venstre blir det ovn og mikro og over vinduene kommer det liggende overskap, under: vasken.
 Kjøkkenmontørhjelp:) Takk gud for han! Uten han hadde alt gått rett til..måsn! :)

 Fant meg et lekkert tapet som GLITRER! Kanskje litt over the top på kjøkkenet, men bare MÅTTE ha det. Og kanskje klarer dere å gjette hvilket vater som er mitt? En ting har jeg lært i allefall: Vatring er alfa omega når man monterer kjøkken:)
Noen overskap er kommet opp, og det klør i fingrene etter å sette på plass glass, skåler og alt det andre som skal inn i sirlig orden og tellekant! HUrra!!

3 kommentarer:

 1. Eneste trøsta når man bor oppi sånn uutholdelig eat ingenting vare evig, hehe..... Æ føle med dæ!!
  Fantastisk fin tapet;))

  Har du fått invitasjon til dameaften på byggmakker? Æ fikk mail om at dem inviterte tromsøs interiørbloggera.

  Kos dæ videre i kaoset!
  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 2. Ha he, ja det er litt av et styr når det står på - trøsten er at det føles så ufattelig deilig når det er ferdig! Nesten enda mer når man har levd i kaos en stund og man kan få skikkelig system på alt etterpå.

  Gleder meg til å se bilder av det ferdige resultatet :)

  Linnette

  SvarSlett
 3. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

  SvarSlett