Bloggen Min

Her vil jeg skrive om bloggen min og hva/hvorfor jeg blogger. kommer.kommer.kommer.


Jeg er ikke like stor som veldig mange andre når det kommer til blogging, jeg har ikke mange følgere og har ikke så mange som leser bloggen min, heller oppdaterer jeg ikke så ofte så man kan vel si at dette ikke er en livsstil for meg, men det er et lite hjørne i hverdagen min hvor jeg kan gjøre det jeg har lyst til når jeg føler for det.
Mange interiørbloggere er nærmest som profesjonelle å regne, og oppdaterer minimum en gang om dagen, og i forhold til dem er jeg en amatør og bloggen min som barnemat. Men jeg gir ikke opp og koser meg med den de gangene jeg er innom. Jeg har ofte planer om å legge inn ting oftere og besøke andre blogger, kommentere og kanskje få litt kommentarer tilbake, men det blir som regel med planleggingen. Jeg er en sånn person som har mange planer og som skriver lister og tenker og funderer, men så blir liksom ikke planene så ofte satt ut i livet like fort som jeg skulle ønske. Jeg er en "trægost" og ofte irriterer det meg, men så er jeg samtidig bedagelig anlagt og liker å ta ting med ro og ikke stresse...så hva blir det til da?:)
Men bloggen min, mitt lille hjørne handler i allefall om meg, mine oppussingsprosjekter, interiør og interiørplaner og mine hobbyer..og kanskje litt annet fjas innimellom:)

Håper du vil kose deg her inne selv om jeg bare oppdaterer en gang i skuddåret (sånn for å overdrive det litt..)

Klemmer fra
Silje Mari