søndag 22. januar 2012

En gammel kasse..


 I kjelleren hos bestemor fant jeg en gang i tiden en gammel og veldig fin trekasse. På den står det "De norske gjær og spritfabrikker" og på siden er den merket med "mack" som er verdens nordligste bryggeri og som holder til her i Tromsø.

Den har hatt jobb som magasinholder, beholder for bilderammer etc på hobbyrommet og andre småting. Alltid inntil en vegg og alltid på kontoret, soverommet etc.

En dag, sikkert ikke helt upåvirket av interiørblader og blogger, fant jeg ut at jeg skulle sette hjul på kassen. Lykken var at vi hadde tatt vare på et par hjul fra en eller annen Ikeahylle og jobben var jo i grunnen lett:)

Nå har den fått hjul og kan lett flyttes når det skal foregå kjedelige ting som vasking. Den står ganske så fint plassert litt utpå gulvet midt i stua, og inneholder noen ekstra pledd som er gode å ha på ekstra kalde dager.

Straks ny uke:)

2 kommentarer:

 1. Her drives det ordentlig gjenbruk, herlig! Veldig lettvint å ha en kasse med hjul som lett kan flyttes rundt på.

  En fin kveld ønskes deg!
  Siren :)

  SvarSlett
 2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Hương Lâm chuyên cung cấp máy photocopy, chúng tôi cung cấp máy photocopy ricoh, toshiba, canon, sharp, đặc biệt chúng tôi có cung cấp máy photocopy màu uy tín, giá rẻ nhất.

  SvarSlett