torsdag 19. januar 2012

Vi er blitt matinspirerte:)

Jeg har egentlig alltid syntes at vi har et godt og variert kosthold hjemme hos oss. Vi spiser både rødt og hvitt kjøtt, fisk og mye grønnsaker. Vi varierer mellom pasta, potet og andre tilbehør og ungene spiser godt. Men når jeg ser kritisk på diverse ukemenyer så kan jeg jo innrømme at:
Fiskeboller i hvit/karrisaus
fiskesuppe med påfyll
laksebiter med fløtepasta
kjøttkaker i brunsaus
pølser og spagetti
makaronigryte
hjemmelaget pizza
ovnsbakt kylling
diverse gryteretter og så videre
kanskje ikke er den mest spennende menyen i historien. Så nå har min kjære mann og jeg bestemt oss for å gjøre noe med dette.
Det hele startet med at vi var på kjempesalg på en bokbutikk i byen og fant en kokebok med ferdig oppsatte ukemenyer OG HANDLELISTE slik at det eneste vi trnger å gjøre er å følge ukene, og skrive av handlelista som er satt opp på slutten av hver uke. Genialt:)

Vi har vært flinke til å skrive handlelister og bestemme menyen for hele uka lenge, men som dere ser av utvalget av middager så går det jo an å bli flinkere til å prøve ut nye ting og ikke forkaste oppskriften fordi det står "hjemmelaget pastasaus" eller "koriander" ..hehe..litt for vanskelig? NEITAKK.

Nei nå starter en ny ære ved middagsbordet til familien innerst i Tromsdalen, og første middag er inspirert av vår Tae Kwon-Do venninne Elen som har egen matblogg: Kjerring-emne . Her plukket jeg ut Torsk med chorizo som første stopp på middagsbordet, og som hun selv skriver: Dette var jo kjempegodt!

Ungene spiste til og med chorizoen og bare det er imponerende! Takk for tipset Elen:)

2 kommentarer:

 1. Såååå flink du er!! Det skulle vi å ha prøvd å gjort! :)
  Gleder meg til å høre hva dere finner på :)
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Oj, det så faktisk kjempegodt ut!!

  Gudene skal vite at middagslaging e et nødvendig onde i flekkan...man blir så utrolig uinspirert og lei til tider. Da er det godt å få inspirasjon hos andre:))

  KLem
  Benedicte

  SvarSlett