søndag 8. januar 2012

Med blanke ark..

Tenk at jeg har pakket vekk julepynten allerede! Faktisk allerede på lørdag. Imponerende tidlig til å være meg, men nå er den jo altså borte.
Jeg er av sorten som syns det er vemodig å pakke vekk jula, det er jo så kos!  

 Nå er det tid for å se fremover, legge planer for det nye året..eller kanskje ikke legge planer men leve dag for dag? Jeg tar det litt etterhvert. Noen planer har man jo, det er nesten nødvendig i hverdagen..men alle fridagene og helgene..ingen planer..foreløpig:) Egentlig ganske deilig å ikke vite hva man skal gjøre alle dagene i året. Men samtidig er jeg jo en god planlegger så det blir vel en plan eller to kjenner jeg meg selv rett.
En ting jeg IKKE er så god på er å gjennomføre det jeg har planlagt. Noe blir gjort, men det meste blir halvgjort eller ikke gjort i det hele tatt. Så dette er mitt eneste nyttårsforsett:
GJENNOMFØRE! :)

Januar er starten på det nye året, vi har blanke ark som bare venter på å bli fyllt med fargestiftene våre. Jeg gleder meg virkelig til å se hva dette året har å gi oss! Forhåpentlig bare lykkestunder og gode tider. Gi oss noen bra utfordringer og spennende prosjekter! Noe å motivere oss selv med, noe vi kan jobbe med som går fremover mot et mål. Det hadde vært noe. Gjennomføre..fint ord:)

Bildene er forøvrig fra stua mi nå i kveld som har gått fra rød og fest-stemt til ren, lett og grå/hvit. God søndag videre:)

1 kommentar:

  1. Jula har vært ute lenge hos mæ, æ må ha den ut-ut-ut når det bikke nyttår:)

    Så morsom den va den lyskula med stjerner i! Kor den e fra?

    Klem
    Benedicte

    SvarSlett