torsdag 15. september 2011

SINGSANG

En dag fikk jeg en forespørsel fra Barnebokforlaget AS om et samarbeid, og det takket jeg selvfølgelig ja til.
Så her en dag dumpet det ned en søt liten pakke med SINGSANG kort ned i postkassen min. Jeg har jobbet i barnehage og har sett litt til disse kortene tidligere, og jeg syns de virker helt supre!
Siden jeg har barn som er 2 og 4 år gamle så fikk jeg "Mine andre sangkort" der det er en kombinasjon av gamle, kjære barnesanger og noen nye sanger. 
 Forskning sier at sang kan bidra til å unngå språkproblemer senere i livet. Teorier viser at tradisjonelle barnesanger hjelper barnets evne til å tenke i ord, og at å lytte til sang og rim utvikler begge sider av hjernen.
Vi er faktisk veldig glad i å synge og ungene kan allerede en hel masse sanger allerede,  så dere kan tro at de var lykkelige for å få disse kortene med fantastiske bilder og spennende sangtekster.
Mer å lære, hurra!


Under den hvite bro er en sang de ikke kunne fra før, og de syntes det var spennende å lære den. under brua og båten som kvælva og de faller i elva..morsomt!
Vi tok kortene opp på kveldingen før leggetid, og storemor fikk med seg hvilket skap kortene ble satt inn i etterpå, og gjett hva som skjedde på morgenen?

Det første hun gjorde dagen etterpå var å hente kortene ut fra skapet, og jentene satt lenge på gulvet å kosa seg med SingSangkortene. De måtte til og med være med på frokostbordet:)


2 kommentarer:

  1. Så kos =) Søte de er! Gleder meg til neste gang jeg kommer oppover og kan synge med :D Håper alle fire har det bra, og at jeg snart ser dere igjen! Mange klemmer til alle fire fra Therese

    SvarSlett
  2. Så gøyt! =) Må være et funn for småbarnsforeldre!

    =)

    SvarSlett