onsdag 5. oktober 2011

Høsten er er, det er bare å innse det. Men her nord har vi hatt en fantastisk høst med bare godvær og nydelig høstsol! Vi er heldige og vi har kunnet kose oss masse ute. Bildene på innlegget her er fra høstferien som vi tilbrakte i Nord-Troms hos min bestemor, barnas oldemor. Fantastiske gode oldemor som lager kos og sørger for at vi alle sammen har det best mulig.

 På denne turen har vi riktignok regnklær på fordi det var regn i luften, men det var fint ute likevel. Vi storkosa oss med jentenes tremenning og andre gode familiemedlemmer. Naturen her oppe er bare helt fantastisk og man trenger ikke gå lange turene for å få fine turopplevelser.
 Jeg har forresten fått meg ny jobb! Vet ikke om jeg har sagt det tidligere, men nå jobber jeg på en videregående skole som lærer i reiseliv og språk og får endelig brukt utdannelsen min (Bachelor i reiseliv) og det er jeg superfornøyd med! Skal innrømme at jeg var noe nervøs de første timene med undervisning, men der har gått seg til og det er bare kjempegøy:)
 Mine nye arbeidskollegaer virker kjempekoselige og dere kan tro jeg ble overrasket da jeg kom inn på kontoret mitt første dagen og fant ut at jeg skulle dele kontor med en barndomsvenninne jeg ikke har sett siden hun flyttet fra hjemplassen min som 6åring:) Det var en kjempehyggelig overraskelse.
 Det er forresten blitt tid for hals, hansker og forede støvler her nord. Men så er vi da i oktober også..nysnø i fjellene og luften er hærlig skarp om morgenene..Høsten er rett og slett ei deilig tid og nå venter vi bare på nattefrost og sjansen til å burke min nyinnkjøpte vinterjakke:) Gleder meg til å ta den i bruk, men først: Litt MER høst:D

 Deilige høstfarger
 Hytta til tante og onkel ligger nydelig til oppi lia
 Ut på tur-aldri sur
Mine to gudbarn på topptur..Fjellet Kågtinden i bakgrunnen

1 kommentar:

  1. Så koselig dette så ut! Nydelig vær og skjønne unger =) Glad for oppdatering! Kos dere videre med høst, det samme gjør jeg ;) STOR klem til dere alle fire, fra Therese

    SvarSlett