søndag 21. august 2011

Prinsessebursdag

Da Lillegull på 4 år er OVER gjennomsnittet gal etter alt som er rosa og alt som har med prinsesser å gjøre bestemte jeg meg tidlig for at 4årsdagen skulle bli overdose med prinsesser. Så selv om jeg personlig kan styre meg for spesielt disneyprinsessene så var hovedmålet med denne feiringen at Lillegull skulle ha den beste dagen på alle mulige måter..
Så vi startet dagen med å pynte den ene prinsessekaka..gjett om det var ei som kosa seg!!! Rosa kake med askepott, snøhvit,hjertepynt og sølvkuler..hun var i himmelen.. :)

Etterpå hadde vi en aldri så liten ballongfest, selvfølgelig med rosa ballonger..
Før jeg, som trodde jeg for en gangs skyld var ute i skikkelig god tid, STRESSA den siste timen med å få gjort ferdig denne prinsessekaka. Til at dette var min første gang med en slik kake ble jeg kjempefornøyd. Jeg klarte å få fondanten rosa (Johooo!) og den så noenlunde fin ut da den var ferdig dandert..men skal innrømme at jeg var litt småsvett under innspurten siden noen av gjestene var kommet før den siste rosa var satt på plass. Det har jo sikkert ingenting med å gjøre at jeg to timer før kalaset skulle starte bestemte meg for å lage en ekstra bunn til kaka for å gjøre den høyere...neiiida..kjempeidè!
Men alle de små gjestene var fornøyde og som dere kan se var det rosa og prinsesser så langt øyet rekker. Nå kan jeg puste lettet ut og bare kose meg i ro og fred med et stykke kake eller to. Man kan jo si at det ble biiiittelitt til overs..velkommen innom på kaffebesøk!
Mine to små fornøyde hjelpere :)

5 kommentarer:

 1. Oi, det må jeg si, Silje.. imponert over kakene dine! Så flink du er! Kan tenke meg vesle jenta hadde en kjempe dag :) trekk føttene godt til seg og byr kake stykkene! Stor klem fra Svingen!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med prinsesse4åringen!
  Kjempe fine kake!! :D :D
  MAsse klæmma!

  Marie

  SvarSlett
 3. Grattis med fireåringen! Vi har også en liten lyslugget frøken som er midt i den rosa prinsessefasen :) Imponerende den kaken! Har tenkt å prøve meg på samme type Barbie-kake når vi skal feire seksårsdag, men det blir en Tingeling-dukke, i tråd med temaet for feiringen :) Har bestilt lysrosa marsipan fra en svensk nettbutikk for å gjøre det enda litt enklere :)

  SvarSlett
 4. Siljepiljevanilje, du imponere! Kjæm gjerne på restelag! :D

  SvarSlett
 5. Bare å komme anytime Linemor:)

  SvarSlett