tirsdag 1. mars 2011

Å være effektiv


EFFEKTIV er jeg veldig ofte i hodet og heller sjelden i virkeligheten. Dette er egentlig til min egen store fortvilelse for jeg skulle sågjerne vært kjempeeffektiv og gjort alle tingene jeg har lyst til og burde(shoulda,coulda,woulda) med en gang og i full fart.
Dessverre for meg innhenter hverdagen meg så snart jeg kommer innenfor døra hjemme og alle planene jeg hadde så optimistisk tidligere på dagen går opp i røyk.

Jeg er sliten i hodet, sliten i kroppen, ungene skal hentes i bhg, middag skal lages og ungene skal ha mat, og den lille tiden barnetv varer så blir det liksom ikke til at jeg hiver meg rundt og får gjort en hel masse ting..den glir ut i kaffekopper,blogger,sofa,en bok,stirre ut i lufta,legge optimistiske planer for i morgen...
Noen som kjenner seg igjen eller er det bare meg?:)

Et par fine kjøkken jeg fant mens jeg var effektiv idag. Det er dessverre sånn at jeg ikke har den fjerneste anelse om hvor jeg fant dem, men det må da være lov å vise dem frem fordetom?
Ha en strålende tirsdag.

klem fra Silje Mari som skal prøve å være litt effektiv en time eller to..

4 kommentarer:

 1. Kjenner meg SÅ igjen! Motivasjonen som fullstendig renner av, fordi det er så godt å kunne slappe av - bare bittelitt.. =)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nytt hus - bare si i fra om dere trenger noen tips til nytt kjøkken :)

  Hilsen Kristian

  SvarSlett
 3. Heisan!
  Kjenner meg igjen, så det er nok ikke bare deg:)Våren sitt inntog hjelper, heldigvis. Lyset gjør underverker.
  Klem

  SvarSlett
 4. Skikkelig stilig! ...behagelige å se på.

  SvarSlett