lørdag 12. mars 2011

Riving av tapet..

Da er arbeidet med stua igang, og tapeten er på tur ned..det er deilig å endelig være igang med det, men det er en "skjit"jobb som vi sier her oppe;)

Mannen har kjøpt en dampmaskin som vi damper veggene med først,og siden er tapetet enklere å rive av. Men det er slett ikke overalt at det innerste laget av tapeten følger med og dermed må vi over med maskinen en gang til og skrape etterpå..fjuh..
 

Men vi har en trøst:det blir fint etterpå!!! Som jeg gleder meg til da:)
Så nå er det bare å brette opp armene og streve med det hveeer eneste ettermiddag og ledige helg til det er klart for maling og tapetsering på nytt (og helt til det er ferdig også selvsagt).

Gulvet i stua skal etterhvert bli grått, og vi tenker hvite vegger og hvitt tak. Men hvilken tapet skal vi velge? Skal jeg gå for en klassisk hvit med sølvmønster, eller skal jeg ha en mørkere ensfarget tapet med forskjellige nyanser? feks i lilla.

Eller skal jeg gå for en "CRAZY"tapet med mye eller litt mønster og knæsje farger?
Jeg er litt på gli til å velge det siste, da jeg forsåvidt er enig med min kjære som sier:
"Det er jo bare en tapet, blir vi lei skifter vi den bare ut" :)

Men samtidig er det jo slik at tapet ikke er verdens billigste ting...æææsj så vanskelig..
Hva tror dere??

5 kommentarer:

 1. Det der må være den kjedeligste jobben med oppussing. Dere er flinke:=).
  Lykke til videre.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 2. Hei ! Kjenner til det dilemmaet. Har du sett nett sidene til Laura ashley. Nett tapetsert i stuen og et soverrom med tapet fra LA. Masse nydelige taper, og ikke så dyrt heller. Desverre er nettsiden engelsk, men det er butikk i Bergen. Kanskje de sender hvis du finner noe du liker. Er i hvertfall kjempefornøyd med mine tapeter der fra. Lykke til. Klem merete

  SvarSlett
 3. Uff, har vært gjennom å rive av ørten lag tapet og så skrape veggen slik at den blir jevn, og sparkle etterpå.. MEN som du sier: Det blir fint etterpå - bare en H******S jobb først.. =)

  Og er jo sprekt med en kul tapet - det ER jo bare å enten male over eller skifte den ut, så jeg går for det (er jo ikke mine penger hehe)

  Gleder meg til å se resultatet, og ønsker dere lykke til =)

  SvarSlett
 4. Jeg er absolutt enig med din kjære. :) Men, jeg er også stor fan av & heller ha litt duse farger med vågalt mønster i tapeten...& evt. kunst med 'knærsje' farger. For går man lei er det jo adskillig lettere & bytte ut, & man kan få litt penger tilbake i samme slengen. ;)

  Blir uansett spennende & se hva dere går for! :)

  Lykke til! <3

  SvarSlett
 5. Siden du velger å ha hvit maling og hvitt tak synes jeg dere skal velge en tapet med farger! Jeg kan jo se hva jeg synes når jeg kommer oppover til helgen! SOM JEG GLEDER MEG TIL DET!!!

  SvarSlett