søndag 27. februar 2011

I Harstad..

I helgen har vi vært hos svigermor i Harstad, og det er bestandig koselig å være der. Denne gangen var i tillegg jentenes søskenbarn fra Oslo der så det var ekstra stas for dem å treffes.
Idag har vi vært på Grottebadet og kosa oss vi storejentene og vi har hadd det skikkelig gøy:)

 Stoln over er fra Bohus og vi har bestil to slike til den ene delen av stua vår. De skal stå i lesekroken, men er ikke så store så når vi får ekstra mange gjester så kan de lett dras inntil stuebordet i andre ewnden. Vi har ikke bestilt dette rutete stoffet, men helt hvite med sorte ben.
 Dette bordet vurderer vi. Det er fra Boconcept og er 160m langt. Vi vil ha et langt stuebord, og har opprinnelig sett på et fra slettvoll, men som de fleste vet er prisen der laaangt høyere enn det vi liker;)
Lange stuebord viser seg imidlertid å være vanskelige å oppdrive..og dette er det nærmeste vi har kommet med mindre vi skal lage et selv.
Dette bildet ser jeg blir litt uklart, men det er altså våre nye stoler fra Slettvoll som er rett rundt hjørnet og skal stå sammen med sofaen ved stuebordet. I tillegg tenker vi mørkt gulv (etterhvert) og helt lyse vegger med kanskje en tapet på en vegg eller to.
Hva tycks?? :)
god søndag

3 kommentarer:

 1. Heldige deg,såååå flotte møbler!!!De lenestolene med puff var knall!
  Ha en fin søndag!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. De lenestolene ser gode ut å krype opp i med ei god bok og en kopp te, og det stuebordet digget jeg! Har et lignende selv, fra IKEA, men det er en god del kortere. =)

  SvarSlett
 3. Så spennende å flytte inn i nytt hus, med nye møbler og allting.
  Klem Anki

  SvarSlett