mandag 28. mars 2011

Jadda Mamma:)

Akkurat i det jeg innser hva den rare lyden fra kjøkkenet er (jeg sitter under trappa og sjekker et telefonnummer på mac'en) så er det for sent..
Det er jo selvfølgelig slik at en stor boks fuuuuulll av små perle-perler er meget spennende for ei lita ei på snart 2 år. Og når mamsn i tillegg har glemt å sette på lokket..ja da kan dere jo tenke dere hva lyden jeg hørte var?!
hoho..Dette skjedde jo selvfølgelig akkurat i en litt hektisk periode på dagen. Jeg skulle ringe og ordne med henger fra bohus, organisere henting av et spisebord vi har kjøpt på Finn, overføre penger til min kjæres konto så han fikk ut stolene, og kjøpt tapeten jeg hadde reservert (JIPPI endelig bestemt oss!). I tillegg var jeg midt i middagslaging (fiskesuppe med MELK som sto til koking, og vi vet jo hva som plutselig kan hende med melk under oppkok?!) Er det ikke typisk?!!! :D


Min lille skjønne 2åring syntes jo dette var hysterisk festlig selvfølgelig, og da jeg sa at hun måtte hjelpe til å plukke opp småperlene svarte hun:
Jada mamma! samtidig som hun nikket alvorlig. Så snudde hun ryggen til og gikk nynnende ut fra kjøkkenet..
Jeg må bare få tilføye at bildene ikke er tro mot sannheten om hvor mange perler det faktisk var over hele kjøkkenet! Så der lå jeg da, på kne og kostet og pillet perler..og suppa..ja jeg stressa litt kan du si:)


 

JIPPI for stolene fra Bohus som endelig kom idag og jippi for tapeten som ligger i posen hjemme hos meg akkurat nå og bare venter på å bli klistra opp:)
 GOD mandag:)

3 kommentarer:

 1. Ah, e de ikkje typisk:)) Ser for meg korsn du spring rundt med tusen ting på gang. Du vet, multitasking e kvinnens store styrke:))

  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 2. Kjenne de ordan der ja... Jada mamma....

  SvarSlett
 3. Så fin tapet!! Hvor har du kjøpt den? :)

  SvarSlett