onsdag 8. desember 2010

Advent i mitt hus

 Så deilig det er å endelig ha hengt opp advent/julegardiner, å ha advents"kransen" ferdig-lagd (den er jo ny hvert år) og få adventstjerna opp i vinduet:)
 Skal jo sies at jeg selvfølgelig har gjort dette for lenge siden da jeg er et av de kjente og såkalte julemenneskene. Men ikke FØR første søndag i advent så klart.. det er ikke lov. men når den først er her, ja da er alt lov og gjett om jeg koser meg:)
 Det er første året vi har adventskalender til ungene, og de eeeelsker det. Minstemor er egentlig for lita til å skjønne greia, men storemor får jo overraskelse hver dag og lillemor skjønner jo at storesøster får noe så da må vi ha det likt:)
 (sorry for litt dårlige bilder) De fleste julegavene er forresten unnagjort, men har noen igjen og noen av de vanskeligste selvfølgelig..ungene og mannen..noen forslag??:)
Det som står for tur her i huset er litt julegaveshopping på fredag,  julevennemiddag på lørdag (oh lykke for julemat, vin og gode venner) og pepperkakebakedag på søndag med venner og ungene deres. Blir så kos!!!
Men aller aller først er det gradering i Taekwon-Do i morgen..jeg gruer meg! Ønsk meg lykke til da!:)

2 kommentarer:

 1. Så koselige bilda...elske jula og alt me den...går me nisselue fa 1. desember til julaften..da e det lov!!!

  Ha en glitranes fin førjulstid!! Klem

  Marie..

  SvarSlett
 2. Så stilig!!

  Og LYKKE TIL med graderinga! Jeg regner med det går så det suser =)

  SvarSlett