søndag 21. november 2010

Søndagskos

Idag er det skikkelig søndagskos her i huset. Etter en lang,frisk og artig tur med kjelke og akebrett sover lillemor og pappsn litt mens storemor sitter inntulla i pledd på sofa og ser Dora the explorer mens mamma sitter vedsidenav og klikker litt her inne. Stearinlysene er tent og jeg har en god kopp kaffe for hånden.
Rett og slett avslapning på høyt nivå.
 Denne stunden må vi nyte for om en stund skal vi avgårde på litt Taekwon-Do trening. Men barna synes det er gøy å være med for i treningslokalet er det god plass til å springe rundt og rase og herje. Det er nok noen av dere som vet det, men her i huset går veldig mye av fritiden til Taekwon-Do.

 
Jeg er instruktør og trener og konkurrerer og dømmer aktivt selv pluss at jeg sitter i styret, min kjære er en av hovedinstruktørene i klubben, sportslig leder og nasjonal og internasjonal dommer og vi er vel rundt regnet ned på lokalet og trener eller instruerer fire kvelder i uken. I tillegg går de fleste helgene med til treningssamlinger, mesterskap og kurs. Men det er ikke noe stress for oss, det er en livsstil, og vi liker den:)
 Men nå går vi roligere tider i møte, og adventskos og alt som hører med til juleforberedelser er like rundt hjørnet. NÅ er det lov å glede seg og gjett om jeg gjør! Gleeeeder meg til å glede meg rett og slett:)
Jeg er av den typen som ikke har lov til å smake på hverken pepperkaker eller julebrus før første advent og ei heller er det lov å høre på julemusikk eller slike ting som hører jula til.

    

Men når tia er kommet, ja de stooorkoser jeg meg, og gjør alle ting opp og i mente:) Men julekort er faktisk en av de tingene man MÅ gjøre før adventa starter, når man lager dem selv sånn som jeg gjør vel og merke...jeg har brent meg på det før: å skulle lage alle julekortene i desember i tillegg til alt det andre..det var ikke mange hjemmelagde julekortene som ble med posten for å si det sånn.

Ha en nydelig søndag videre alle dere som leser. Satte såå stor pris på alle kommentarer i forrige innlegg, og håper at den gode trenden fortsetter:)
klem

3 kommentarer:

  1. Så deilig med avslappings søndag! Det er det her å.. en liten stund.. skal ned i amfi å begynne med butikken i kveld.. gledings! :)

    Gleder meg også til adventstiden og alt det som hører til :)
    Ha en fin Søndag!

    SvarSlett
  2. Heisann! Arti å finne noen kjente fjes..hehe, jobbe i bhg tel ongan dine:P Ikke på demmes base da men.. Fin blogg du har! Du e flink!

    SvarSlett