lørdag 4. september 2010

Selvfølgelig..

...er det regn når helgen kommer! Vi har hatt sååå nydelig vær mens jobbuka har stått på, og så snart fridagene kommer så kommer også regnet. Er det ikke typisk? Litt negativ nå, men for farsken ;)


Men jeg lar meg ikke stoppe. Grønn Hverdag har bruktmarked i byen, og så tenkte jeg at min lille familie skulle kose seg på en fin kafe med god drikke og kanskje en muffins eller to?:) Dessuten er jeg selvfølgelig ikke ferdig med å male bestemors gamle skatoll (ja jeg har jo bare brukt 9 måneder nå..) så jeg har noe å henge fingrene i.

Knottene (som jeg ikke finner!!!ARG!) skal på, og inni skal det males og tapetseres. Blir spennende. Ved siden av skatollet har jeg et par gamle kofferter jeg har kjøpt på loppemarked, pluss det gamle fjøsvinduet jeg kjøpte på loppemarkedet vårt sist vinter. Det er litt sånn gulaktig så jeg lurte på om jeg skulle gå lett over med hvit maling, slik at gulpreget forsvinner. Men det blir nok ikke gjort med det samme kjenner jeg meg selv rett..

Bestefars gamle skjønnskriftbøker med blekk, blekkpenn står på et sølvfat. og i bakgrunnen skimter du mitt nye speil som henger over sofaen. Skatollet har jeg skrevet om før, og det innlegget finner du HER. Det er som sagt tenkt å brukes til laptopen, og dermed bli en bloggekrok. Kanskje jeg DA blir flinkere til å oppdatere?! Jeg kan jo drømme..


Nei nå skal jeg gå å nyte fridagen sammen med mine hjertegull og min kjære.
Ha en superfin lørdag!

3 kommentarer:

 1. Såååå kjempe koselig hos deg, Silje Mari :) Fin de koffertene :)

  SvarSlett
 2. Oj,så stilig med koffertan og vinduet!! Det loppemarkedet dokker hadde, der va æ:)

  Bakestativet kjøpte æ på Clas Ohlsson for en billig penge! Utrulig smart og plassbesparende!

  God helg i skjitværet, kos dokker på bruktmarked;))

  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 3. De hyllene har jeg kjøpt på Sprell på Sandvika Storsenter, så ja det er fra Sebra. Tør ikke si hvor billig jeg fikk dem :-D

  SvarSlett