mandag 10. mai 2010

Noen skatter

Disse to søte små fant jeg på bruktbutikken i Nordreisa til den nette summen av 25kr for begge. KUPP:D De måtte jo bare bli med hjem. Nå står de å ser søte ut på spisebordet mitt, og hvem vet kanskje de kommer i burk en dag vi har kaffegjester..
Ellers så har jeg vært hjemme hos pappa å hentet mine hvite, sånn passe slitte førstegangssko og plassert dem på min lille hylle i kroken i tvstua. Kalenderen blir ikke helt oppdatert bestandig, men den er sinnsyyykt fin der den henger. Me LIKE:)
Disse lotusblomstlysestakene er jo blitt ganske så populære de siste årene, men mine er spesielle. De har jeg arvet etter min bestefar og er en gave han og bestemor fikk til bryllupet sitt. Nydelige ikke sant?
Hjemme har vi plutselig funnet ut at vi skal ommøblere..dvs skifte om på rommene. Jeg har skrevet om det tidligere da jeg så på soveromsstiler, for vi har herved fått det minste soverommet i huset:Lillegulls. Ungene har fått det største rommet som tidligere var kontor og kontoret måtte dermed flyttes inn på vårt gamle soverom..hvorfor gjøre det enkelt når man kan gjøre det litt mer komplisert?:) Bilder kommer, men som dere vet tar jo omflytting litt tid..i allefall her i huset. Ha en super mandagskveld!

2 kommentarer:

 1. Nydelige skatter du har fått deg ♥ Så morsomt med skoene fra du var liten;o)
  Og lotusblomsten var nydelig, flott farge! Og så gøy og ha en slik gammel en, de er jo skikkelig in igjen nå:o)

  God natt!

  klem line

  SvarSlett
 2. Så mykjy fint! Bruktkupp og gamle skatta e jo bare fantastisk :D

  SvarSlett