mandag 15. mars 2010

Loppefunn

Jeg har jo vært med å arrangert loppemarked som kanskje noen av dere har fått med dere, og jeg har jo selvsagt funnet noen skatter selv. Noe er prosjekter jeg skal sette igang med om en stund og snart og noen ting står allerede på pryd i stua mi:)
Dette søte koppesettet tok jeg rett og slett bare ut av hylla på vårt loppemarked og satte til side. Det var ingen tvil i mitt hjerte om at dette skulle bli med meg hjem! Noe mer nydelig skal du lete lenge etter, og som jeg sa til min kjære: Beklager kjære, jeg bare MÅTTE enda det ikke er usannsynlig at dette settet bare blir stående til pynt og aldri blir brukt..han syntes forsåvidt det var greit tror jeg siden han bare rista på hodet og lo..

Er den ikke KUL!? Hadde i utgangspunktet tenkt å trekke den om i fine eller stilige farger, men mens den venter på sin tur så fungerer den UTROLIG bra som en kanonstilig garnkurv:) Gjenbruk på høyt plan spør du meg.

Våpenkassa har dere sett før, men fjøsvinduet bak er "nytt". Det skal etterhvert få sin prydplass, og dere kan tro jeg var fornøyd da vi fant flere slike opp under taket inne på låven i huset vi hadde loppemarked i!!! Og dere kan tro hun som hjalp meg å ta de ned lurte på hva i H%¤¤#"" jeg skulle med fjøsvinduene og at jeg i det hele tatt mente vi kunne få penger for dem. Men alle ble solgt, og dette ble mitt:)*LYKKE*

Jeg er bokse/kasse gal og det var med tungt hjerte jeg lot sinnsykt mange fine kasser gå for salg på loppemarkedet. MANGE! Men vi skulle jo tjene penger så da så.. :(
hehe, men denne lille saken ble min, dvs jeg later som om det var min kjære som fikk den...men den står i stua oppå en gammel krakk og inneholder littsmåpusk som jeg bare må ha inne i huset: hammer, småspiker, kroker, skruer og skrujern.
Et must spør du meg:)
Har flere godbiter på lager, og de kommer etterhvert..
Ha en super mandag!

3 kommentarer:

 1. Åh, ser ut som ditt fjøsvindu er i slekt med mitt :)Kanskje ikke så rart siden mitt også kommer fra loppemarkedet dokkers i Hamna ;)

  SvarSlett
 2. Hadde en plan med vinduet mitt, men så har eg ombestemt meg. Får se ka man ende opp med, ting tar tid :)

  E jo haugevis med bloggera her i byen ,oppdage stadig nye "fjes". Legg meg som følger av bloggen din så eg får oppdateringe om "fjøs-slekta" :)

  SvarSlett
 3. Hei Silje :)
  Så herlige de koppene var, virkelig nydelige! KUPP :)
  La meg til som følger jeg :)
  Klem Solveig

  SvarSlett