tirsdag 22. desember 2009

JUL

Da var det jul allerede og jeg har ikke fått gjort alt jeg skulle, vasket alle plasser jeg skulle vaske og ikke bakt alt jeg hadde tenkt, men jeg har kosa meg likevel, og jammen er ikke juletreet kjøpt, ribba krydret og andre juledagsmiddagen innkjøpt:) Vi skal for første gang feire jul hos oss selv, og det blir både spennende og rart på samme tid. Vi skal lage våre egne tradisjoner, noe som blir koselig og artig og vi håper at de tradisjonene vi nå lager for oss og gullungene blir noe som de vil verdsette og holde på og eeelske etterhvert som årene går.Samtidig er det første året vi skal lage ribbe selv (hjeelp!) og første året vi skal være "alene" på julaften og første juledag..det blir rart men også fint på en måte:)
Lillegull gleder seg til å få juletre i stua og legge pakkene under "luletræe" og "dorpakken-miiin dooore lulepakke" skal ligge under treet å vente på henne. Som jeg gleder meg til å oppleve jula gjennom hennes øyne...
I kveld har jeg vært hos ei god venninne og vi har kosa oss med vin og med å lage brente mandler, cognackuler, kolakaker og peppermyntesnacks med sjokolade. JUMS.
Nå skal vi hjem å sove og så er det jammen lillejulaften og vårt første tre skal settes opp og pyntes

.
*kos kos kos kos*

1 kommentar:

  1. God jul til dere:))
    Og lykke til med jul "alene"! Vi kommer oss liksom ikke helt bort fra den jula hos mamma, men kanskje til neste år:))

    SvarSlett