tirsdag 13. oktober 2009

Hanna Cornelia

Da er to hektiske uker over. Sist helg hadde vi besøk av et vennepar med to barn fra fredag til og med tirsdag så den langhelga gikk med til en liten fjelltur, museumsbesøk, grilling på Hella og mye kos og artig. Da de dro var det kun to dager til våre kjære venner fra Trondheim dukka opp i forbindelse med Lillesøsters dåp og de ble fra torsdag til mandag. I tillegg hadde vi bestemor og min "lillesøster" på overnatting fra fredag til søndag. Og på toppen av alt dette arrangerte vi dåp og hadde ca 30 gjester på søndagen:) Dere skjønner det har vært litt travelt her?! hihi..travelt men veeeeldig koselig. Kakene var gode, dåpsbarnet og foreldrene fornøyde og gjestene håper vi kosa seg. Et kort lite innlegg idag, men jeg lover å komme sterkere tilbake når jeg har gjort unna litt husarbeid som ligger på samvittigheten akkurat nå..
Dåpskjolen har HC's oldemor heklet, og hadde i anledningen fått nye hvite roser i lua, hvite silkebånd og et helt nytt stykke foran på kjolen med håndbroderte navn på alle som er døpt i kjolen. Min kjære er bland dem:) Det er min svigermor som har ordnet alt det nye, og brodert navnene på, og hun har gjort en fantastisk jobb for kjolen er helt fantastisk!!!

2 kommentarer:

  1. Puh, ja det hørtes hektisk ut:) Men sånne ting er alltid koselige, selv om man blir litt sliten:)

    Elsker de nye gardinene dine!

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Heihei:) nydelig bilde av minste prinsessa:) og en kjempefin kjole! tenkte jeg skulle skrive ut bilder å ta med på jobben så de fikk se, men får ikke lagra bilda.. Kunne du sendt de på mail til meg? rekner med Gerd Johanne ikke får sett de på nett i hvertfall, og er sikker på at hun har lyst :)

    SvarSlett