lørdag 20. juni 2009

Stein i skoen..

Nettet vårt har visst tatt sommerferie og jeg sitter nå på noen gode venners maskin og skriver et lite innlegg. Det er forandring på gang i sofaplanene (igjen) for det viste seg at det var mer igjen i leiligheten enn vi trodde Det tok i allefall mye mer plass enn vi forestilte oss, så det blir ingen Ikeatur på min kjære likevel, og dermed hverken Ektorp eller kontor på oss i denne omgang. Skikkelig surt for jeg kjenner at jeg virkelig er klar for å få stua på plass og få flyttet inn i huset skikkelig, men uten møbler går det jo ikke. Vi må dessverre derfor leve blandt pappesker mye lengere enn planlagt. Spørsmålet vi stiller oss nå er om vi skal bestille fra Ikea eller kjøre til Haparanda i Sverige å handle selv. Kontoret blir i allefall derfra, men jeg vil aldeles ikke ha et Ikea-hus. Nå spørs det bare om sofaen blir fire tusen penger dyrere og fra Bohus, eller om den kommer i samme bestilling som kontoret siden vi skal ha noe derfra uansett. Den som venter får se:)
Jeg har forresten vært på shopping og det var både melaminglass fra Rice, Speil fra Lisbeth Dahl, basketsko i lilla til Lillegull og en stor tre-bokstav som fikk bli med hjem.Jippi!
Følg med så får dere se bildene så snart internettet bestemmer seg for å komme hjem fra ferie...

1 kommentar:

  1. Hei! Tror ikke jeg har vært hos deg før? Nettporblemer er irriterende, og nesten til å bli sprø av!
    Kjedelig når planene må forandres og man må bo i pappesker. Har vært der for ikke så lenge siden, og vet akkurat hvordan det føles. Men når det er over er det glemt. Mager trøst, kanskje... Lykke til med sofajakt :)

    Hilsen Margrethe

    SvarSlett