onsdag 24. juni 2009

Nettet er kommet hjem fra ferie og varer fra Ikea er bestilt

Da er nettet tilbake på jobb og jeg kan endelig blogge litt hjemmefra. Huset er fortsatt i kaos og jeg kjenner at jeg blir litt stresset av det, men nå er redningen på vei. Min kjære har vært sørpå å hentet siste rest av flyttelasset og dermed er vi i full gang igjen med å pakke ut av nye esker og skru sammen diverse møbler og annet snask.Etter mye om og men bestemte vi oss for å bestille fra Ikea og det blir Ektorpsofaer på oss. Nå er lasset betalt og på vei hit til Tromsø. JIPPI!
Etter at vi hadde bestilt kjente jeg at jeg angret litt på at vi ikke bestilte Bari sofaene fra Bohus istedet(noen som kjenner seg igjen? kalde føtter etc. hihi) for de er utrolig Kule (de som ikke finnes på nett), men det er jo kjempefornuftig å kjøpe sofaer hvor vi faktisk kan vaske trekkene selv i maskinen når vi har to unger under to år.Ikke sant? Si at det er lurt... Spesielt når jeg apsolutt skal ha så lyse sofaer. De kostet dessuten bare 3000,- per stk og to 3-setere til 6000 penger er ikke så ille synes jeg:D Hurra for at de snart kommer hjem til meg. Nå er det bare gulvteppe og stuebord igjen. Noen forslag på fine stuebord?Viser litt småbilder fra kjøkkenet.Det er ikke riktig ferdig der enda, så det blir kun noen hjørner for dere å se, men de hjørnene er jeg da også fornøyde med så langt. M'en kjøpte jeg for kun 79kr og den står for første bokstav i etternavnet vårt. Riceglassene er i barnestørrelse og Lillegull Eeeelsker dem. "dritte biiitelite topp" (drikke i den bittelille koppen) sier hun og er storfornøyd:)

2 kommentarer:

 1. Hei hei
  Takk for hyggelige og fiiine ord:-)
  Ser ut som dere hholder på å få det fint der oppe i nord!!
  Deilig med noe eget?!
  Lykke til med videre innflytting/komme-i-orden-fase;-)
  Og, du kommer ikke til å engre på Ektorp. De er fine, og billige. Har selv, og tenker at dyr sofa, kan jeg kjøpe meg når jeg blir "gammel" :-)
  ha en fin dag
  Kristin

  SvarSlett
 2. Hei Kruspersille!

  Har nettet tatt ferie? Det høres ut som et upålitelig nett...bare flakse av sted så du blir bloggeløs. ;)

  Skjønner det er flyttekaos hos dere. Nå ar jeg også begynnt... Snart bor jeg i en eske og vet ikke hvor noe er. Det tar sikkert lang tid før alt er i orden igjen. Men vi gleder oss!

  Lykke til videre! Du får vise oss når du har kommet i orden.

  Klem Erika

  SvarSlett