tirsdag 16. juni 2009

Boomblaster og Postkasse i skjønn forening

Postkassa på plass
Det går treigere enn jeg hadde trodd å flytte inn..men det har seg nå en gang slik at vi, som jeg har nevnt tidligere, ikke har fått alt oppover enda, og da blir utpakkingen og innflyttingen litt stykkevis. Vi har byttet soverom, og jeg har flyttet inn i walk-in garderoben(som ikke er så ekslusivt som det høres ut som når man sier det.Det er strengt tatt noen hyller og 4 stenger som henger i taket, men det er et helt lite rom!:) og holder på med kjøkkenet.Hvor skal man ha alle koppene? Nå har ikke jeg så mange kopper som mange andre her inne i blogglandia, men det er mye kjøkkengreier som skal på plass, og så vil jeg jo helst at det skal være litt logikk i skapene, feks kasserollene vedsiden av komfyren osv, men så skal det jo se litt pent ut også. I allefall i noen skap...
Min kjære startet i allefall sørover idag for å hente resten, og skal innom Ikea i Trondheim på vei hjem så det er mye mulig det blir ektorp likevel. Eller kanskje en fin Bohus sofa de ikke har her i Tromsø.Det finnes jo nemlig Bohus i Trønderhovedstaden også:)
Dette er en av sofaene vi forelsket oss i på Bohus, men ikke den min kjære skal se etter i Trondheim, det var en annen med mye strammere stil som vi Eeeelsker:D Men den finns ikke på nett..

Jeg har forresten stukket nesen innom Kid interiør idag og der var det utrolig mye salg! 30-50% på MASSE fint, så når jeg får summet meg litt og funnet ut hva vi trenger så skal jeg ned igjen og s.h.o.p.p.e :D Fant også en fantastisk fin speilkommode på en bruktbutikk i byen og lurer på om jeg skal ta meg råd til å kjøpe den..5000 penger. Hva synes dere?
Fant denne godbiten i et skap. Noen av dere som har hatt en sånn? Skikkelig Boomblaster fra 80tallet..Den fikk et nytt hjem på fyllinga idag, men måtte selvfølgelig foreviges først. Den var jo bare sååå kul den gangen!

4 kommentarer:

 1. Var det på bruktbutikken ned på Skansen? Det var der jeg kjøpte min. Da stod det også en annen speilkommode til 5000 der, som jeg så igjen for noen få uker siden. Jeg synes det var veldig dyrt jeg. Man kan jo få tak i noen forskjellige speil-/sminkekommoder på IKEA også, til en mye rimeligere penge. Det er i alle fall mulig å prute på den speilkommoden, siden den har stått der siden januar (mulig den har stått der mye lengre, men det var da jeg tok min første tur innom). Og ikke ta for en god fisk alt den mannen sier ;) Han overpriser det meste der inne... JEg fant f.eks en lovsamling fra 80-tallet (dvs ubrukelig i dag), som han skulle ha 500 kr for! Den er verdt 5 kr i mine øyne (jusstudent...).

  SvarSlett
 2. Loppemarkedet var på Rein Skole. Fant masse veiskilt om det i Tromsdalen på lørdag. Kom ganske sent dit også, tre timer etter åpningen, så jeg var overrasket over hvor mye jeg fant!

  SvarSlett
 3. Haha! Pappa har en slik i garasjen, og jeg tror faktisk at den fortsatt er i bruk ;) Kjempekul!

  SvarSlett
 4. Takk takk :) Hvordan går det innflyttingen?

  SvarSlett