mandag 15. juni 2009

Lykkefunn i garasjen

Regn regn, øsende regn, pøsende regn...hvordan går den regla igjen? Husker jeg kunne den som barn. Det høljer i allefall ned ute, og det er med andre ord en perfekt dag å stulle inne med utpakking og annet kos. Vi har enda ikke bestemt oss for sofa, men det er masse annet som kan gjøres. I går kom min kjære svigermor med bilen vår og den var full av kjøkkenutstyr og krimskrams jeg kan pakke frem. Man blir overhodet ikke arbeidsledig når man flytter, og jammen blir det rot av INNflytting også-ikke bare utflytting. Men dette er koselig rot, det er moro å pakke ut istedetfor å pakke ned:)Egentlig handler dette innlegget om min kjæres lykkefunn i går. Huset vi flytter inn i er hans barne/ungdomshjem og etter litt roting i garasjen i går fant han til sin store lykke mange av Star Wars figurene sine som han hadde som barn. Han har snakket lenge om dem og at de sikkert var blitt kastet men igår dukket de altså opp igjen og nå står de oppstilt i vinduskarmen her i stua. Lillegull har lagt sin elsk på dem og triller dem rundt i dukkevogna..

3 kommentarer:

 1. Svigerfar/pappa Jarle15. juni 2009 kl. 15:16

  Fin side du har her Silje Mari. Utrolig artig å følge med på hva som skjer.
  Ja, eg huske disse figurene til "din kjære".
  Han skaffet seg disse figurene ved å bruke ALLE sine sparepenger.
  Det er altså lurt å ta vare på ting,
  som kan komme til nytte....
  Ikke sant...?

  SvarSlett
 2. Gikk jo rett i barndommen ved synet av de figuran. Mine e nok "long gone". Hadde ikkje så veldig mange, så e jo imponert over utvalget til gutten. Huske at æ va venn med en merkelig gutt kun fordi han hadde masse figura, en X-wing, en Y-wing, en B-wing, en A-wind, en TIE-interceptor og Millenium Falcon. Merkelig korsn noen ting e som en felles faktor for alle gutta/menn i hver sin årgang.
  PS. Arsenal rules!

  SvarSlett
 3. Teo som i Thomas??? Sikker på at det ikke va min kjære du va venna med? Han har i allefall mye mer enn eg har lagt ut bilde av her..hehe

  SvarSlett