lørdag 13. juni 2009

Igang med innflyttingen

Da har jeg gravet frem en usb-kabel og viser noen bilder fra vårt nye hjem. Det er veldig tomt enda, og disse bildene er tatt første dagen. Men stua er nå kun fyllt av svigerfars gamle spisebord (vårt ligger i Surnadal enda og venter på å bli hentet..) med stoler til og..ja barnestolen til Lillegull. Hehe..Jeg elsker skråtaket i stua og det faktum at vi har verdens nydeligste utsikt gjennom de store stuevinduene! Vi ser rett på Tromsøysundet og fjellene bak..Fantastisk!
Bildene er fra øverste etasje, og vi har tre hærlige etasjer! Øverst er kjøkkenet med åpen løsning til stua og en liten tvstue. Kjøkkenbenken er i svart/grå granitt (tror jeg) og er helt nydelig (sånn hvis man ser bort fra vårt provisoriske rot med pc etc;)) Gulvet er litt mørk parkett som går igjen i alle etasjene.
Igår var vi å så på sofaer. En liten sofarunde om man kan kalle det det. Tenker enda på Ektorp sofaer, men min kjære er, etter sofarunden, bestemt på at vi skal kjøpe en av de vi så på igår fordi da får vi de allerede den dagen vi kjøper dem. Siden nærmeste Ikea er 6 timer unna (EN vei) og over grensa så har han ikke troen på det..jeg er fortsatt usikker..Ikeasofaer har trekk man kan vaske på 60grader i maskinen-noe som er praktisk med to småbarn i huset..dessuten kan jeg kombinere med både sjeselonger og pall i samme. Skjønner?:)Men så når jeg ser på sofaene med bildene vedsidenav hverandre så syns jeg nok kanskje at Bohus sofaen er finest.. men tenk når jeg endelig egentlig var enig, gjett hva som skjedde da?!
Jo min kjære fant selvfølgelig ut at Ikeasofaene var billigere og siden vi uansett skal bestille kontormøbler derfra så sparer vi på en måte frakta! Dette ser ut til å bli en komplisert affære..

3 kommentarer:

  1. Herlig takhøyde! Du vet at det finnes en studentbedrift her i byen som tar imot fellesbestillinger til IKEA slik at det blir mindre i frakt?

    SvarSlett
  2. Åå, nydelig utsikt og nydelig hus! Enn å kunne begynne helt på scratch med et hus da?! DEILIG =)

    SvarSlett
  3. Hehe ;) Skal ikke være lett! Dere finner sikker noe om passer bra, uansett :) Gleder meg til å komme å se!!

    SvarSlett