torsdag 11. juni 2009

Endelig fremme i nytt hus!

Da er vi kommet oss inn i vårt nye hus!!! Jippiiiiii!
Det er fryktelig tomt her, og alle møblene våre sørfra er ikke kommet enda så det blir nok tomt en stund til. Men jeg klør i fingrene etter å sette igang så det blir litt utpakking av småting på kjøkkenet i allefall:) Og den nye walk-in garderoben skal selvfølgelig vies inn så snart som overhodet mulig. Det første vi måtte ut å fikse var kjøleskap. En hel nødvendighet faktisk. Jeg HATER å stresskjøpe sånne viktige ting som faktisk sees, men min kjære har ikke bestemmelses-vegring sånn som jeg så det ble kjøleskap veldig mye fortere enn jeg liker.Hehe..fortsatt usikker på om vi valgte riktig. Uansett så skal ikke sofaen like fort i hus i allefall!!! Bilder av vårt nye, tomme hus kommer så snart jeg finner usbkabelen;)
Følg med videre:D

3 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se bilder :) Snart kommer et innlegg om mitt favorittmøbel... Jeg har nemlig ikke glemt utfordringen din, måtte bare bli ferdig med å male den først ;)

  SvarSlett
 2. Velkommen til oss i nord, og sannelig er dere ikke litt heldig med været også...litt kaldt enda ja, men solen skinner og det er jo det viktigste! Blir spennende å se det nye huset! :)

  SvarSlett
 3. JIPPIIIIIIIII endeli......
  -nettesprette-

  SvarSlett