mandag 18. mai 2009

17.Mai

17.Mai her i Surnadal var nydelig, og jeg frøs ikke en eneste gang faktisk. Jippi! Det var strålende sol og masse besøk og vi gikk i tog for første gang på lenge. Vi gikk bak fanen til barnehagen til Lillegull og hun syntes det var stor stas med musikk og flagg og de andre ungene:)

 

Som dere ser var det ikke så lett å få tatt bilde av tullejenta mi, men settet hun har på seg er uansett like fint, og det har pappas samboer strikket. Nydelig synes jeg! Hun er virkelig flink og vi har fått masse fine ting hun har laget..

Til dette settet hører det også med en nydelig liten veske som Lillegull vanligvis bærer rundt på som om den var av gull, men akkurat når bildet skulle tas var visstnok vogna til Lillesøster den eneste rette plassen for veska. Typisk det da ;)

Vi hadde besøk av svigermor og hennes mann, og to gode venner av oss som er faddere til hvert sin av våre skjønne små. Det var virkelig koselig med besøk denne dagen og å ha noen fra familien å feire sammen med.Når man bor så langt borte som vi gjør er det ikke ofte man ser familien på høytidsdager så det var gøy.

Pakken måtte jeg bare vise frem. Den fikk vi i nyfødtgave fra svigermor, og innpakningen var jo bare sååå nydelig. Inni var det et par søte små heklede tøfler fra Lisbeth Dahl:) Tag'en er fra Sagen-så klart. Nydelig rett og slett!

Håper alle hadde en super 17.Mai.. Nå skal jeg innom dere og se hva dere gjorde på den store dagen:)

1 kommentar:

  1. Å så herlig det heklede/strikkede settet lille jenta har på seg da...helt herlige farger.
    Og den pakken..wow..skjønner at du måtte ta bilde av den for den var sååå fin.
    Oki, håper onsdagen er bra så langt.
    Hilsen meg, Drops som var innom deg en liten tur.

    SvarSlett