torsdag 14. mai 2009

Sofa-valg
Jeg sitter på min bedre halvdels kontor å blogger idag. Internettet hjemme er så ustabilt og utilgjengelig for tiden. Vi deler tilkobling med naboen som har tre sønner som spiller WOW på nettet og dermed går det utover oss. Og når eldstemann i huset er hjemme og laster ned musikk og filmer i tillegg;-ja da er det ingen tilgang i det hele tatt.
Jeg har av den grunn ingen private bilder å legge ut idag, men skal drømme litt om sofaer istedet. Vi skal ha oss nye nemlig og, som vanlig, klarer ikke jeg å bestemme meg for om vi skal ha ikea, Eilersen eller Slettvoll-sofaer eller noe helt annet.
Jeg har funnet mange fine, men klarer bare ikke å bestemme meg..det er vel ikke sånn at man kan låne en sofa hjem fra butikken for å se hva som passer best inn i stua vel?? Det skulle jeg gjerne gjort. Tenk så kjekt det hadde vært? Sette inn en sofa, flytte den rundt og tenkt litt for så å finne ut som den passer ikke.Litt mye arbeid kanskje med å bære, hente og frakte på dem, men tenk så kjekt! Hva skjer dersom man kjøper en sofa og ikke syns den passer i stua likevel? Man får vel levert dem tilbake? Er det noen som gjør det?

I helga venter vi innrykk av Svigermor og hennes mann og en god venninne av oss som er fadder på Storesøster. Det blir kjempekoselig med 17.mai besøk, og heldigvis er det meldt godt vær hele helgen. Kanskje det blir min første 17.mai i bunad (uten cape) uten å fryse?


Gjestene må i allefall sitte i våre gamle, arvede og vinrøde (!) skinnsofaer fra 90-talletmed buede rygger (dere har alle sittet i slike?!) ,MEN riktignok med hvite trekk kjøpt på ikea slengt over seg,- til vi flytter og kjøper oss nye..1 kommentar:

  1. Hei :)
    Du skal ikke se bort i fra at man kan låne med seg sofa hjem for å teste ut... Det burde være sånn i alle fall. Kjipt å betale mye for en sofa som ikke passer inn!
    Det salget på Taras var i anledning Markedsdagene OG pga oppussing i neste uke. De skal prøve å selge ut mest mulig for å ha minst mulig å pakke ned. Men vi kan jo håpe at det blir flere Markedsdager med gode tilbud ;)

    God helg!

    SvarSlett