torsdag 28. mai 2009

Flytterot

Vi lever nå i et apsolutt kaos av esker, gamle ting, lagrede ting, samlepå-ting, nye ting,skalvihadette-ting,gibort-ting,kaste-ting..flytting er sunt det er jeg sikker på! Det er utrolig hvilken mengde ting vi har klart å samle på iløpet av de årene vi har bodd her!Jeg er en skrotnisse sånn er det bare, men nå har jeg virkelig måtte ta meg selv i nakken og kaste og gi vekk for min kjære har satt foten ned og NEKTER å flytte apsolutt alt med til vårt nye hus. Jeg forstår ham godt- det er på tide å kvitte seg med mye.

Jeg er av den typen som tar et skippertak innimellom og storrydder feks klesskapet, men hvor gjør jeg av det jeg rydder vekk? I kjelleren, eller i en pose/bag i et ledig skap. Jeg oppbevarer klærne litt lenger i tilfellet det kommer på mote igjen, i tilfellet noen jeg kjenner kan ha bruk for det og vil ha det, og noen klær av sentimentale grunner. Hvem gjør ikke det?Og hvem har ikke ryddet i klesskapet, funnet noen klær man ikke har brukt på leenge og tenkt:

"OJ! Den var jo egentlig fin, tenk at jeg hadde glemt at jeg har denne!" og puttet den ned i skuffen igjen med tro på at man faktisk kommer til å bruke den nå som den har kommet frem i lyset igjen? Men skjer det? Nope! 

Når man ammer ser man mye dårlige og mindre dårlige programmer på tv..jeg har feks aldri sett så mange talkshows som nå, for ikke å glemme filmer! Noen er bra andre ikke fullt så bra, men amming er ikke SÅ gøy så det meste funker. I allefall går det et program som heter "Clean Sweap" som er et program der det kommer et team hjem til folk og hjelper dem å rydde og få orden og system på ting og tang. (Det er heldigvis ikke bare jeg som samler på alt mulig rart som hoper seg opp! Fjuh!) Der har jeg fått noen tips og inspirasjon til virkelig å skjerpe meg og ta tak i ting-og jeg har til min store skrekk innsett at jeg kommer til å ende opp som de folkene hvis jeg ikke skjerper meg, og der snakker vi ekstremister! Så jeg har nå stolt levert flere kasser til Gjenbruksbutikken her i bygda både med kopper, fat, pynt og ikke minst en dunge med julepynt jeg har samlet på siden jeg var bare jentungen, men som aldri får se dagens lys hos meg mer, og ikke minst har jeg levert mange sekker med klær i Fretexcontaineren:)

Det føles mye bedre enn å kaste klær og ting som faktisk er fine og helt brukbare:D

4 kommentarer:

 1. Å, no vart e litt trist igjen! :(
  Men for å sjå det positive i det da, du e flink og det e garantert nånnj som bli glad for litt ny pynt, eller nye klær! =)

  SvarSlett
 2. Lykke til med flytting- pes når det står på - men godt når det blir gjort...så blir det vel noen nye innkjøp oså ;)
  Rart med ting som bare hoper seg opp- for man kan jo få bruk for det en særdeles vakker dag...
  Fint at du kan gi noe av det du ikke trenger videre til andre!

  SvarSlett
 3. Ja, gjenbruk og fretex er bra:-)
  Misunner dere ikke flytteprosessen... Men to små osv..
  Men det er kjekt når man gleder seg til noe nytt:-)
  Lykke til, i alle fall !!!
  Du fortsetter vel bloggeingen i ditt nye hus;-)
  God pinse!
  Kristin

  SvarSlett
 4. Å gud hjelpe meg... nå vet jeg hva jeg har i vente! Skal begynne å pakke snart og har hentet litt esker. Jeg også tror jeg må kaste halve "livet" mitt hvis jeg skal få plass i den nye leilgheten. Det blir ikke lett... Men sikkert deilig også og kvitte seg med unødvendige ting. Lykke til videre i papp-jungelen! Klem fra Erika

  SvarSlett