fredag 10. april 2009

Påskepynt?

Jeg er ikke så veldig påskete av meg, dvs jeg eier omtrent ingen påskepynt..jeg har derimot skaffet meg de nydeligste påskeegg til snop og påskegodterier. Jeg fant dem på kremmerhuset og det til HALV pris-hurra! Nå pryder det ene av dem stuebordet sammen med en lysestake jeg fant på "antikken" på Orkanger. Siden jeg ikke liker påskegult ble lysene i staken hvite og fikk litt blondepynt.

Ellers kjenner jo alle som har barn til at det produseres tegninger, malerier, figurer, julepynt og selvfølgelig påskepynt i stor grad i barnehager og på skoler rundt omkring, til og med ned på avdelingene for de aller minste der Lillegull holder til.

Jeg synes det er litt koselig å ha det hun lager fremme og som seg hør og bør har vi fått påskeegg og en hjemmelaget kyllingpynt. Disse får stå til pryd i stua denne påska.Neste år byttes de nok ut med neste års produksjon, men jeg synes de er fantastiske kreasjoner laget av ei på 21 mnd:)

Kyllinger sier i følge min lille skatt av og til "pipp-pipp"  og andre ganger "Yttekliyyyy". Hun er såå søt! Hihi..

4 kommentarer:

 1. Er ikke noe glad i gul påskepynt jeg heller, så det er dårlig med påskepynt hos meg også! :)En påskelilje her og der, er pynt i massevis for meg :)
  Det påskeegget som du har funnet på kremmerhuset var bare helt nydelig, et slikt ville gått rett hjem hos meg også! Ha en fin påske videre :)

  SvarSlett
 2. Her var det gøy å titte innom! Tror ikke jeg har vært her før... men det er så mange blogger....
  Koselig å titte innom her i alle fall.

  Ønsker deg en fin kveld og fine påskedager.
  Hilsen Ljo :O)

  SvarSlett
 3. Nydelig påskepynt, for både store og små;-)
  Fortsatt god påske!!
  Krisitn

  SvarSlett
 4. Så koselig at du likte deg hos meg og ville linke! Ha en kjempe fin søndag ( i morgen )!

  Hilsen Ljo

  SvarSlett