torsdag 16. april 2009

Helt svart

Jeg har vært på brukthandling og diverse shoppingturer og kjøpt mye fint, men har ikke fått det ordentlig i hus enda, noe trenger oppussing og noe skal ikke tas frem før til sommeren så jeg har ikke kommet riktig så langt å ta bilde av det enda, men det kommer det kommer:)
Akkurat nå vil jeg bare vise et lite bilde av lilledoen her hjemme som jeg i et anfall malte helt svart. "Hvorfor skal jeg male det lyst og late som om det er større enn det det faktisk er?" tenkte jeg og bestemte meg for å fremheve hvor lite rommet faktisker ved å klisse på med svartmaling-og det rett på tapetet! Sikkert HELT feil fremgangsmåte, men det funket og jeg liker det.
I tillegg har jeg hengt opp en lysekrone og hengt opp en svart kurv for oppbevaring av toalettruller og en for oppbevaring av dame-nødvendigheter.
Jeg skulle gjerne skiftet ut vasken i en skikkelig stilig en, men siden vi bare leier går ikke det. Meningen var egentlig også at gulvet skulle få grå fliser (som ligger klare nede i kjelleren) men som ikke er kommet på plass enda. Jeg tviler nok på at de faktisk kommer på plass før vi flytter.Dvs jeg er egentlig helt sikker på at de ikke gjør det..

3 kommentarer:

 1. Så orginalt og modig! Kjempestilig! :)

  SvarSlett
 2. Hei
  Dette var jo skikkelig stilig da!! Hvorfor ikke SVART :-)
  God helg fra Kristin

  SvarSlett
 3. Hei Silje!
  Ska di fløtt bort frå herlige Surnadal? :-)

  SvarSlett