mandag 30. mars 2009

Hærlige,deilige,søte,rare,gamle,nye..Bokser!


Jeg er boksegal..da mener jeg gal etter bokser, helst gamle- funnet på mørkeloft, i kjelleren til naboen eller på loppemarked. Noen har jeg fått og noen har jeg samlet/bommet til meg og noen har jeg selvsagt kjøpt nye.
Jeg har hatt et lite forbud en stund mot å kjøpe nye for man skal da ha plass til alt, men vi får se hvor lenge det varer.
Har veldig lyst på noen nye bokser fra Greengate, noen fra Housedoctor og Blafre selvsagt..pluss at det alltid er nydelige gamle kakebokser på bruktbutikker, på mørkeloft og i kjellere rundt om.
Jeg bruker dem til småkaker, scrappingsaker, penner, annen oppbevaring og mange av dem til te. Jeg elsker te og her er et lite bilde av Te-skapet mitt på kjøkkenet..mmm masse deilig smakfull te..
Kjøpte noen bokser på en reise til Kina, og der ble det jammen et par søte små tekopper (de står oppå kinaboksene mine) og et par stilige store tekrus med lokk med hjem også.De små er bare til pynt, men de store har praktisk "sil" inkludert og lokk for å holde på varmen. De bruker vi kjempemye.
Jeg var forresten på en av verdens nydeligste interiørbutikker her om dagen. Jeg kjørte helt kreiiiisi langt helt til Sunndalsøra (ca en time unna;) for i utgangspunktet å gå på Fryd, men der var det ingenting å hente.
Etter det dumpet jeg tilfeldigvis innom nydelige KAMMERSET med den tilhørende kafeen Spiskammerset og gjett om DET VAR FLAKS!?! Skal jeg noen gang ha en interiørbutikk skal den være akkurat slik. Jeg hadde dessverre ikke kamera med,men jeg sier bare Housedoctor,Greengate,Sia, Bloomingville,I.B.Laursen,lyst,fint,shabby chic,zink,pastellfargede fuglehus,søte små hyller,stearinlys,blondebånd,koselig betjening og ja..det var bare å drømme,drømme,drømme og kjøpe,kjøpe,kjøpe selvsagt:)
Jeg har ikke tatt bilde av alt jeg fikk med hjem derfra, men noe er da foreviget, blandt annet denne Housekeepingboksen jeg bare måtte ha. Og så passet den jo så godt sammen med vaskepulverboksene mine kjøpt på Småtteriet her i Surnadal. De andre tingene kommer i et annet innlegg:)
Her er mange av boksene mine godt representert i Scrapping-/hobbykroken
Denne gamle boksen med Charlie Chaplin fant jeg i kjelleren til den gode naboen og han kunne ikke skjønne hva jeg skulle med den, men her pryder den kontoret med penner og andre nødvendigheter.
Den franske boksen ble med hjem etter en tur til Paris, og den var en gang fyllt med søte, franske kjeks. Loch Ness uhyret pryder en annen liten boks som min kjære kjøpte til meg på en av sine årlige Skottlandturer, og den var selvsagt fyllt med grønne gummigodter-men er den tom..M&Ms bilen fylles opp av nettopp M&Ms hver gang vi har vært innom Taxfree'n. Mums!

2 kommentarer:

 1. Så koselig med et nytt fjes i bloggen min :) Den piketitteren din var kjempefin! Ønsker meg en slik jeg også :)

  SvarSlett
 2. Oi oi!! der var det en med kakeboks-dilla ja! Så mange fine du har fått tak i.

  Koselig blogg! Her kommer jeg tilbake.

  God påske!

  Klem fra Erika :)

  SvarSlett