tirsdag 6. desember 2011

Adventskos eller adventsstress?

Jeg har laget noen Kjappe julekort. Enkle å lage, morsomme å få.. (som jeg ikke finner bildene til akkurat nå, så de kommer senere)..Det har ikke blitt tia enda til å lage "ikke-kjappe" julekort enda, men tror jeg skal få det til før jula sniker seg helt på. Det er bare det at ting har gått i ett for tia..
Har dere det sånn også? Man planlegger ting og har sååå god tid og så plutselig er andre søndag i advent over og så har man ikke fått gjort alle de tingene man planla enda fordi det ikke var så god tid som man trodde...
All den koselige julepuslinga begynte så fint her hjemme første søndag i advent med pepperkakebaking sammen med gode venner og barna deres.
Adventskos, lesing og sparketurer under nordlyset sto klart på planen....ooooog FJUPS! så ekskalerte tia til dobbel fart med treninger, instruksjon, treningssamlinger, eksamen, gradering, ekstra mye jobb, julebord og dermed havnet vi her..på 7.desember..

 "E det sånn man smile med tennern mamma?"

"Æ skal se sint ut"

Men så ser jeg jo på tallet en gang til, 7. desember..jaja..kanskje har jeg god tid enda? Vi er jo tidlig i julemåneden og jeg er jo ferdig med en av to eksamener, kjappjulekortene er ferdige og jeg har kjøpt nesten alle julegavene OG levert dem i fra meg!
 Jeg har vært på besøk hos bestemor, julekakene er ferdig bakt (*kremt, det var vel strengt tatt slik at det var bestemor som bakte dem-jeg fikk dem ferdig levert i kakebokser* TUSEN TAKK) og jeg skal på to julebord til helgen..tja..kanskje jeg har fått kost meg likevel-bare på en annen måte enn planlagt:)

Og det er jo forresten LENGE igjen til jul!!!

klemmerDette var forresten et utvalg av forrige ukes barnehageklær:)

1 kommentar: