fredag 11. november 2011

Venneuke

Forrige uke hadde vi mye besøk, og det har vært kjempekoselig. Det er alltid stas med besøk og når besøket er unger så er det jo selvsagt perfekt for hele familien:)


Mandag hadde vi besøk av en god venn og hans sønn. Vi er ikke spesielt fan av halloween i vårt hus, men barna fikk lov å ta frem alle utkledningsklærne og leke seg med det. Kjempegøy å kle seg ut. Jeg hadde kjøpt inn et par heksehatter og en pusekattmaske for anledningen, og den lille gjesten hadde med seg Darth Vader kostyme. Alle var superfornøyde:)

Det kom en del "Knask eller Knep" iløpet av kvelden, og våre søte små lurte jo på hvorfor de måtte dele godteriet sitt med dem, men de syns det var fryktelig spennende også med alle skumlingene utenfor døra!


Tirsdagen kom et vennepar med to barn på middag, og selv om tirsdagen er den dagen i uka vi har jobb til langt utover ettermiddagen så viste det seg at middagsbesøk den dagen var det beste påfunnet vi har gjort. Vanligvis så er vi helt slagne etter tirsdagsarbeidsdag, men denne gangen måtte vi hive oss rundt, lage middag og ordne til besøket som skulle komme.Vi fikk skravla, drukket kaffe og ungene fikk leke seg hele ettermiddagen. Vi oppdaget at vi ikke fikk tid til å kjenne på at vi egentlig var ganske trøtte, og på en god halvtime hadde vi effektivt fiksa opp i masse som vi vanligvis ikke ville gjort før utpå onsdags ettermiddag, og kanskje ikke da engang. HÆRLIG!

1 kommentar:

  1. Så fine jentan va:) E ikke heller så veldig fan av Halloween men Mia fikk gå for første gang i år, i lamme storesøstrene sine. Bare i gata da, og ho va veldig fornøyd med det.

    SvarSlett