lørdag 12. november 2011

Prinsesserom og Prinsessemuffins

Denne helgen har jeg satt igang med å pusse opp jentenes rom. De deler rom enda, og kommer til å gjøre det i to år til. Når storemor begynner på skolen, ja da skal mams og papsn flytte ned og småtrollene skal få hvert sitt rom. Da må det nok bli Storjente-rom til storemor:)
Et storjente-rom tenker jeg inneholder litt duse farger, skolepult, "sminkebord"(Står klart og bare venter på å bli tatt i bruk) og gjesteseng, men foreløpig vil barnerommet gå i helt bananas knæsje farger! Jeg ELSKER farger til barn, og syns at det skal være sånn.

Akkurat nå står jeg i valgets kval om tapet (igjen!!!) men nå står det mellom to fargesterke saker..gleder meg til valget er gjort..De som kjenner meg godt vet riktignok at jeg lider av bestemmelsesvegring så det kan ta sin tid.

God helg videre, her skal det spises ekte prinsesse-muffins! :)

2 kommentarer:

  1. Våre to eldste har delt rom i mange år, de er 13 og 16 nå men synes fortsatt det er koselig å dele. Det må de gjøre helt til vi finner oss ett annet sted å bo, men hus er jo så vanskelig å finne.. :P Har sett på en del i dalen, men er usikker..

    Har bakt muffins hos også i helga, rosa og prinsessefine de og..hihi..

    Ha en fin dag - og kose dere med snø!!! Det gjør nemlig vi;)

    SvarSlett
  2. Ja vi storkoser oss med snø..dvs, det som var..no e det jo bare vått og trist igjen..

    SvarSlett