tirsdag 21. juni 2011

Lekehus:)


Her kommer lekestuen som vi har fått HELT gratis dinglende over gjerdet. Mannen fikk det hos vår gamle nabo og ungene er overlykkelige. Det er hjemmesnekret og har vært brukt i mange år i tillegg til at det har vært brukt som kaninbur det siste året. Men dette er ingenting jeg ikke skal klare å få orden på.


Jeg har allerede begynt å male det hvitt utenpå, og karmene skal bli mørkegrå (lik huset vårt når vi maler det om ikke så altfor lenge(hyyysj ikke fortell det til mannen...). Store-prinsessa har bestemt atdet skal være rosa inni, og hun skal få rosa, bare ikke over det hele..
.Venter spent på lekehuset.

Jeg tenker rosa tapet på en vegg og hvitt resten. Så tar jeg møblene i rosa som passer, og i tillegg tusen tapeter og andre farger som går ton i ton med den rosa tapeten. Plan? JA!
Men det blir litt jobb med lister etc først da.

Ellers så har vi endelig fått blomster opp i hagen og den begynner å se ut som den skal. Det dukker stadig vekk opp nye blomster og vekster rundt omkring i vår koselige hage, og det er kjempespennende å følge med på. Må nok til med en hageoppdatering snart:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar