tirsdag 23. februar 2010

Har vært litt kreativ..


..i det siste og her er noen resultater av det:)


Jeg har heklet for første (andre) gang i mitt liv og startet med et trekantsjal til Babyborn dukken (Maja) til Lillegull. Jeg gjorde det ferdig på en kveld og en formiddag og det inkludert læreprosessen. I tillegg må jeg jo bare nevne at jeg ikke er av den tålmodige typen, og etter å ha sett "eksperten"s heklede kant rundt sitt sjal i en annen farge og hennes smale (veldig fine) ender som kunne knytes, fant jeg ut at dette skulle jeg også prøve: dog helt uten oppskrift eller noen til å hjelpe meg. Så det hele er klart: dette er resultatet av en helt fersk hekler som har gjort det uten oppskrift! Ergo: kanten rundt og knyte-endeneer av eget hode funnet på i farta:)

 (HVA skjer med bildene og teksten??? Får ikke til dette nye greiene med bildeopplasting og plassering tydeligvis..)

Jeg er ikke spesielt dreven i strikkekunsten heller, men har da klart å frese sammen et par tøfler til Lillegull (trodde jeg da jeg la på et par masker her og der for å få en større størrelse som det sto i oppskriften)
 Resultatet ble et par tøfler til Minstegull (!) med en del feil da jeg ikke finner PERLESTRIKK spesielt lett :) Men synes de ble kjempestilige uansett..


Neste ide skal jeg vise dere i neste innlegg, men jeg har tatt ideen fra en Tilda bok og den har blitt veldig godt motatt blandt mine venner som har fått den i gave, og jeg har noen på Hobbyrommet selv også (snart). En til knapper og en til sytråd osv. Hihi..den som følger med får se..

2 kommentarer:

 1. Hei og takk for svar.. jeg trenger masse møbler!!!
  kan du sende meg bilder FØR du legger på finn.no ??
  er på jakt etter TV bord - skrivebord - avlastningsbord .... og slike ting

  giddet ikke ta med møbler fra Danmark for vi skal tilbake igjen om ca 1 år..

  Haster litt!!!

  SvarSlett
 2. Kjempefine ting, Silje :) Imponert!!

  SvarSlett