lørdag 30. mai 2009

Sommer og Salg på GreenGate

Her er det SUPERVARMT og heeelt sommer faktisk! Ca.1000 grader og deilig. Senere idag skal vi ut å padle og spille volleyball sammen med noen venner av oss, og selvfølgelig grille. Frem til da skal vi bare kose oss i sola og ta litt fri fra pakkingen. Riktig nok litt planlegging av videre pakking, men UTE:)
Har såvidt vært innom Småtteriet, en interiørbutikk her i bygda, og de har 30% avslag på alt fra Green Gate og på alt fra Eva Solo!!! Men jeg var flink og kjøpte ingenting enda jeg har planlagt lenge, faktisk helt siden 2007 å kjøpe inn Greengate når jeg fikk plass til det. I nyhuset vårt er det god plass, spesielt siden vi har gitt vekk så mye, men jeg vet at min kjære hadde gått i fistel hvis jeg hadde kjøpt mer for å "dræge med nordover" som han sier, så jeg var flink og kjøpte hverken GG eller Eva Solo ting..
Jeg passet selvfølgelig på å skryte av det og han repliserte med å si at det var heller greit at vi kjøpte det på full pris når vi kommer frem til Tromsø istedet:D Skal innrømme at det fristet å snikkjøpe og putte det ned i en eske uten at han så det, og bare komme med den klassiske:


"Nytt dette her? Neeei, jeg har hatt dette leeenge, bare nedpakket.." Hihi..
Alle bildene er hentet fra www.Greengate.dk
Tudeluuuu!
2 kommentarer:

  1. Så heldig dere er som har så godt vær, jeg unner dere det så vel! Ja de har mye fint på Green gate, men du var nå bra flink som klarte å styre unna...spørs om jeg hadde klart det! Så du skal flytte til Tromsø, da blir vi jo nesten naboer...hehe...neida, jeg bor 2 timers kjøring unna! :) Ha en fin kveld! Siren

    SvarSlett
  2. Jeg bor på Senja, 2 timers kjøring sør for tromsø. :)

    SvarSlett