torsdag 19. mars 2009

Indiska-farger og hærligheter

Indiska sine nettsider er det utrolig mye fargerikt og fint.Det er sånne glad-farger og man får lyst å bare pøse på med kopper,glass,lykter, puter, tepper og pynt i disse hærlige variantene!

Jeg er egentlig en veldig fargeglad person, men hjemme i interiørsammenheng blir det som oftest ikke så fargerikt som jeg veldig ofte tenker at det burde være. Jeg er inne å ser på blogger der fargerike sjeler viser frem sine lekre hus/leiligheter med masse nydelige, deilige, morsomme fargeklatter rundt om og jeg misunner dem!

Jeg synes for all del shabby-stilen er nydelig og ren og det er jo derfor jeg kjøper og har (prøver å innføre) så mye av den selv, men safer jeg? Hvorfor kommer det ikke så mange fargerike ting i hus her hos meg når jeg liker den stilen så godt? Hvorfor tør jeg ikke være mer leken i interiøret? Eller egentlig tror jeg ikke det er fordi jeg ikke tør, men fordi jeg tror jeg ikke er flink nok til å kombinere? Kanskje det blir et eneste stort rot av det hele hvis jeg prøver?Litt av ditt og litt av datt? Jeg er en typisk Vingle-Petter (vi har alle sett den reklamen, ikke sant?) ja-nei-ja-ehhh-nei-kanskje-tjaaaa..eller den eller den..jeg klarer liksom ikke å bestemme meg for en stil, eller en farge eller et mønster jeg syns er finest-jeg liker så mye.

I det siste har jeg liksom landet litt på shabby-stilen.Mye fordi jeg elsker den litt slitte,rustikkestilen i hvitt og sarte farger, fordi jeg elsker å finne gamle brukt-skatter, gå på loppemarkeder og rote på bestemors loft (og der er det MYE fint skal jeg lover dere! Det blir noen innlegg derfra til sommeren!!!) men at jeg nå innfører den er nok også mye det at jeg faktisk bare måtte bestemme meg litt for hvilke farger jeg skal bruke i hjemmet mitt, og gjøre det lettere for meg selv. Jeg synes det er fint når et hus henger sammen i stil, men har mange ganger tenkt på at det hadde vært utrolig stilig og levd ut alle de forskjellige interiørdrømmene mine i hvert sitt rom..

ikke det at jeg klarer å holde meg til bare denne stilen da-langt derifra: her hjemme bor det litt av hvert-men nå begynner det i allefall å henge sammen i fargene.Tror jeg i allefall. Men så dumper jeg over sider som denne og tenker...kaaanskje jeg bare skal ha et lite hjørne, eller et rom eller litt overdådig indisk stil og farge på terassen? De er jo så utrolig HÆRLIGE!!!!

1 kommentar: