torsdag 5. april 2012

Påskekos

Jeg leser og hører om sommerlignende tilstander i sør, men her i nord har vi HELDIGVIS skikkelig påskestemning med sol, masse snø til skigåing og aking, kakao, appelsin, kvikklunsj og påskeharespor i snøen!:)
Vi klager ikke for dette hører med, og når man da i tillegg får sett påskekrim på tv, spist det obligatoriske lammet og kost seg med et glass vin til krimboka etter at barna har lagt seg..ja da storkoser iallefall jeg meg.

Ungene var veldig konsentrerte når de malte påskeegg.

Vi har vært hos barnas bestemor en del av påsken og der var også barnas kusine. Stor gjensynsglede, og som alltid storkosa de seg sammen.

Som dere kanskje kan se så har ungene fått sminke seg så mye de ville..dette er en mild versjon:)

Ferdigmalte kunstverk

Vi viser hvor gamle vi er..

Finefine påske-egg!:)

Lillemor "måkke sne" og som dere kan se er det nok snø her i nord:)

Aking må til i påskeværet! Dette er fra en av de lange dagene ute på påsketur. Dette er fra aketur til Folkeparken i Harstad.
Ha en videre god påske alle sammen:)

3 kommentarer:

 1. Ser ut til at dokker har hatt en koselig påske! Æ synes bobledressen til H- C e så søøøt! Har jo lagt merke tel den i bhg åsså da:) Ingen andre som har og da legg man merke tel det;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Så herlig =) De er så søte =) Bra dere har kosa dere! Det har vi og, selv om vi har hatt det snøfritt. Er sånn det er hos oss i påska ;-) STOR klem fra Therese

  SvarSlett
 3. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

  SvarSlett