tirsdag 22. november 2011

Kosehelg

Vi har hatt en skikkelig kosehelg denne helgen. Min gode venninne Anja har vært på besøk, og hun er forøvrig "tante" til mitt minste hjertegull og gumor til mitt største hjertegull.


Vi har gjort alt som burde gjøres på en jentehelg: skravla, vært på shopping, lekt med ungene, laget julekort, vært ute på tur, spist sjokolade, drukket vin, vært på kino, spist god mat, planlagt jentetur til utlandet, vært på julemarked og skravlet enda mer:)


Vi har planlagt julehuset mitt, og jeg tror faktisk at det blir RØDT som innslag i år. Jeg er fortsatt litt usikker siden jeg er helt vant til å bruke lilla (og må gå til innkjøp av røde innslag til julefeiringen)..men jeg må bare trå over min bestemmelsesvegring og ta en avgjørelse snart. Det er jo tross alt ADVENT på søndag allerede!!!! Iiiiiiik!!!!


Som jeg gleder meg! Og mot alle prinsipper og regler spiste vi klementiner, juleskum og hørte på julemusikk i helga:) KOS!

Takk for besøket kjæreste Anja, sees snart!


Her er jentene i full gang med julekortlagingen. De storkoste seg! Ny vri på julekortene i år..følg med i neste innlegg;)

5 kommentarer:

 1. De e godt å sjå at de e fleire som førjulskosa se! Hæli e de:) Veldi koselig å læse å få ta del i, Silje Mari! Klæm

  SvarSlett
 2. Så herlig med sånne kose helge! ;) Man må bare kose seg i førjulstida! Selve jula går jo så fort! :)

  Herlige bilder!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 3. Så kos =) Håper dere kosa dere masse!! Jeg ville også være med! Skal dere reise på tur uten meg eller :p Det ekke lov, assa!! Ha en fin uke, og flott helg! Stor klem fra Therese

  SvarSlett
 4. Koselige bilda, Silje!:) Ser ut som dokker har d veldig fint!

  -Benedikte-

  SvarSlett
 5. takk alle:) vi hadde det kjempekos:)

  SvarSlett