onsdag 19. januar 2011

God tid..Det er trasig å være syk.. (host,pust,varm,kald,blæææh..), men man får god tid til å gjøre uviktige ting mellom soveøktene godt under dyna. Idag går det i tv og blogging her hos meg. 

Har krøpet godt under pleddet på tvstua med god-tøflene jeg fikk av min kjære til jul, fjernkontrollen til tvn ikke langt unna og selvfølgelig min kjære bloggevenn pcn:)
Er litt mere oppegående idag enn i går, for da lå jeg stort sett i senga uten evne til å gjøre noe annet. Heldigvis går det fremover:)

LITT oppdatering på nyhuset:

Vi fikk en ikke så hyggelig telefon fra selgerne forrige tirsdag om at huset (som vi venter så inderlig på å få overta) hadde fått en mega vannlekkasje, at det var 10 cm vann på gulvet i hovedetasjen og at hele taket i stua og på kjøkkenet måtte rives... ÅNEIIIII!
Torsdag var opprinnelig den dagen vi skulle få overta huset, så oppi all elendigheten var vi tross alt glad for at dette skjedde på tirsdagen og ikke på torsdagen..men dette betyr en utsettelse på overtakelsen, og vi lever i et pappeske-kaos her hjemme. Vi har pakket vekk kasseroller og servise så vi graver litt frem igjen og har det egentlig fryktelig rotete og fælt hjemme nå.Men nå er overtakelsesdatoen satt til fredag 21. januar, og selv om jeg tviler så håper jeg at huset er klart. Men det er mye som gjenstår enda. taket er ikke på plass, og de har revet vekk en del av gulvet i stua for å sjekke at det ikke var fukt, så alt dette pluss lister skal på plass i tillegg til at huset skal vaskes ned. og det er to dager igjen..
*WISH ME LUCK*
Da skal jeg ta meg en liten lur og en dusj for å se om formen bedrer seg.
Alle bildene er fra prospektet på huset.

6 kommentarer:

 1. Kjipt!! Krysser fingrene for at dere snart for flytta inn :D Jeg tenker også på å komme meg oppover på besøk en gang :) Nå i all flyttinga er det sikkert noen helger lenger frem i tid som passer bedre?? Men, kanskje ikke planlegge i for god tid, i tilfelle noen skulle glemme at jeg kommer :p (hi hi!)

  SvarSlett
 2. Så kjedeli! Håpe dåkker får overta snart da, men håpe også at dæm tar seg tid til å gjøre jobbe skikkeli før dåkker tar over... Men kanskje greitt å sleppe fløtting når du e sjuk...
  God bedring og forhåpentligvis god flytting snart!!
  Masse klæmma!
  Marie

  SvarSlett
 3. Heia silje, kjempeflott blogg du har. det må æ virkelig si. æ skal på c kurset i trd i helga, men si fra etter helga om dokker trenger litt bærehjelp eller vasking. hjelper dokker gjærne.:) krysser fingrene for at huset er klart!

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentara mine kjære vænna:)

  SvarSlett
 5. Når det først skjer noe så ille som en vannlekkasje, er det jo bra det skjer før dere har overtatt og er begynt å flytte inn. Håper de finner årsaken og retter den opp. God bedring, og lykke til!

  SvarSlett
 6. Herrregud så kjedelig det med huset! Æ håpe de e iorden snart! Og at du e blitt bedre, selfølgelig:))

  Klem
  Benedicte

  SvarSlett