tirsdag 18. mai 2010

17.Mai

Vel overstått 17.Mai alle sammen!!!
Her i Tromsø hadde vi en strålende dag med solskinn fra knallblå himmel og skikkelige temperaturer som gjorde meg svett i bunaden. Vi storkosa oss med tog sammen med barnehagen, lek, is, kaker og moro i barnehagen til Lillegull etterpå.

Familien i Bunadstas:)

Vel hjemme igjen etter dette var det av med bunadene i full fart..deilig å få en liten pause fra stakken når det er så varmt som det var i går. Det var uutholdelig på veranda og jeg hadde ikke sjans å sitte der med bunaden på. Vi drakk saft, hoppa på trampolina og nøt det nydelige været før det var tid for å gå ned til byen for å være med i folketoget. Vi er jo aktive og ivrige medlemmer av Tromsø Taekwon-Do klubb og som instruktører måtte vi delta og organisere. Så dere som var i Tromsø: hvis dere så ei tullete frøken i bunad springe rundt blandt hvitkledte Taekwon-Do unger å rope og organisere og ta bilder (og knuse litt plank) ja så var det meg:)


Ikke akkurat et blinkskudd da jeg er ferdig å knuse og bare prøver å få hånda ut igjen, men ca slik så det da ut..Under følger tre bilder sånn bare for å reklamere litt for klubben (klikk på navnet for å komme til hjemmesiden vår)
4 kommentarer:

 1. Så fin familie i bunad da:)) Comfortbutikken har endel fine ting! Butikken ligg på langnes, rett oppfor flisekompaniet! Mannen min som eie den:)

  Klem Benedicte

  SvarSlett
 2. Så koselige bilda fra 17. mai :) Jeg har faktisk selv trent med klubben din for noen år siden...

  Så gøy at du vil være med på bloggetreffet :) Håper vi finner en dag som passer for alle! Foreløpig er det et flertall for den andre datoen. Er det sånn at du muligens kunne komme den 12. også?

  SvarSlett
 3. Så fin dåkk va i bunad! Det va kjempeartig å se dæ i toget, litt komisk med knusing i bunad, men det ble jo en ekstra dimensjon til sporten:D

  SvarSlett