tirsdag 16. februar 2010

USB Kabelen er borte så her er loppemarked bilder fra mobilen

Jeg finner ikke den overføringskabelen slik at jeg kan føre over bilder fra kameraet mitt til pcn, så det eneste jeg har å legge ut er bilder fra loppemarkedet vi holdt i helga som er tatt med mobilen min. Så derfor den dårlige kvaliteten på bildene..beklagerDet var ganske mye folk og det var skikkelig moro å holde loppemarked. Faktsik så moro at vi har funnet ut at vi skal holde et til til helga!!! Vi hadde mye igjen og det er enda mange skatter der.
Selv fikk jeg meg et nydelig Flint servise i pastellfarger fra Egersund, et par søte barneskåler som jentene mine skal få lørdagssnopet i når de blir litt større, en sølvplett kakeklype, en fargerik skål jeg skal bruke til blomster fra Safran design og en ammunisjonskasse til mannen. Alt dette skal jeg vise dere bilder av når jeg finner den dumme kabelen..
Ellers så hadde faktisk jeg bursdag i går!!!! Jippi og GRATULERER til meg:D
Jeg fikk mye fint, både bøker, håndkrem, smykker og scrappingting:) Og kremgaven? Ja den kommer på display snart snart:) Jeg kan avsløre såpass at det var noe jeg har ønsket meg leeeeenge:D

2 kommentarer:

 1. Så mye fint! Jeg kom meg aldri bortover på lørdag... Har hørt at mange fant fine skatter der :) Gratulerer med dagen, sånn litt på etterskudd!
  Klem

  SvarSlett
 2. Har du fått tak i tulipaner? :) Vet du hva slags godbiter som er igjen i huset med det rare i? ;)

  God helg!

  Klem Linda

  SvarSlett