onsdag 19. august 2009

Litt hektisk

Det er litt hektisk her om dagen så det blir lite blogging, men jeg lover å komme sterkere tilbake. Akkurat nå er jeg hjemme alene om dagen med mine to søte små og det sier seg selv at det blir LITE tid fremfor dataen. Skal jo liksom flytte inn også..dvs, dere er sikkert lei av å høre det, men jeg har fortsatt ikke kommet i orden grunnet mye sol og varme og enda mer besøk. Det er RÅkoselig med mye besøk, men det fører til at ting går litt saktere når det gjelder innflytting.

Men jeg driver på med diverse da.På bildet over er det min gamle sprinkelseng som får seg en runde med signalrød bengalakk med sprøytepistol lånt av min geniale venninne Anette. Og jeg sier bare som hun sa det: JEG SKAL ALDRI TA I EN PENSEL IGJEN! For en utrolig oppfinnelse.Denne anbefales virkelig jenter!!! Svipp-svapp-sprøyt-ferdig!

Ikeavarene er omsider på plass og de er skrudd sammen, og det ene og alene av min kjære. Jeg hjalp kun til med å reise Expedithyllene opp i stående posisjon. Han er helt super:) Jeg driver på med andre puske-ting, og i går fikk jeg endelig alle pappeskene bort fra stua. Det betyr derimot ikke at stua er i orden,-å laaangt derifra, men pappeskene er borte og mitt nymalte furuskap og oldemors gamle skjenk (JIPPIIIIIIIIIIIIIII jeg fikk den skjenken jeg hadde så lyst på som har stått hjemme hos pappa! Hurrahuurahurra! den skal jeg vise bilder av snart, men ikke nå;) er oppfylte med ting og tang som enda ikke har fått en plass. En midlertidig løsning med andre ord. Og som dere ser på bildet under så var det ikke nok med det at varene fra Ikea kom 6 uker for sent, at alle varene ikke kom men at siste rest faktisk kom 8 uker for sent-neida, flere av hyllene hadde skader også:( Kjedelig når man betaler 3000,- i frakt...

Akkurat nå sover begge barna, og jeg lurer på om jeg skal gjøre noe fornuftig eller bare sette meg ned med Vakre Hjem og Interiør.Hva synes du?:)

Gooood onsdag!

5 kommentarer:

 1. Sett deg ned med bladet !!! Blir gøy å se når du begynner å komme iorden!

  Ha en fin dag videre!!

  SvarSlett
 2. Sett deg ned med bladet og kos deg :) Nå har du sikkert allerede valgt en av delene :p Men, jeg fikk sagt min mening :)

  SvarSlett
 3. Ja vi lurte på hvor du ble av ;) Det var veldig trivelig i går. Du må hive deg med neste gang!

  SvarSlett
 4. Hei du i ammetåka, hehe! Synd du glemte treffet, det gikk kjempeflott! Men du kommer på neste!! ;))

  SvarSlett