lørdag 4. juli 2009

Er det ikke typisk?

Er det ikke typisk at når nettet vårt ENDELIG er stabilt så glemmer jeg fotoapparatet (av alle ting) igjen etter et besøk hos slektninger på Senja??? Og er det ikke typisk at jeg da i tillegg har fått hjem en hel HAUG med prosjekter som jeg gjerne vil ta et FØR bilde av før jeg begynner å male og fikse på dem? Som om ikke det var nok så er to årsdagen til lillegull den 10. juli, altså om under en uke og tenk hvis ikke fotoapparatet kommer hjem før da?! krise!

Men lykken er nå i allefall at jeg har fått barne-skuvsenga, min gamle barneseng, et vitrineskap, patronkasser, en gammel skopusse-eske, noen kasser og bokser, vaskefatsett, to gamle stoler, tallerkenhylle og diverse andre gamle rare ting inn i garasjen og de står bare å venter på å få bli "nye"..jeg gleder meg kjempemasse til å starte på pussingen:) Jippi jippi:)

Skuvsenga og stolene skal få beholde fargene sine. Skuvsenga er mintgrønn og stolene er lyseblå. Den ene er litt lavere, nesten som en barnestol og den andre er et tillegg til samlingen min av spisestuestoler som alle skal være forskjellige men hvite.. Patronkassa er skikkelig kul med lærreim som holder den igjen og den tror jeg skal få stå til pynt på den ene balkongen, mens vår "de norske gjær og spritfabrikker"kasse skal få en lykt på toppen og noen puter inni kanskje? Barnesenga mi skal gå fra lysrosa til blank rød og den skal Lillegull få, og vitrineskapet (et typisk furuskap med "sprosser" på glassene) skal bli hvitt og få nye knotter...ah..prosjekter prosjekter:)

Legger ved et lite bilde av litt pynt vi har på trappa-noe av det lille vi har fått opp til nå. Melkespannet har jeg fått hos pappa, fatet er kjøpt på Gjenbruksbutikken i surnadal for 40kr og den gamle verktøykassen tror jeg det er farfar som har laget.Den fant jeg i kjelleren hos bestemor i allefall. Ha en super helg alle sammen:)

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Så moro å se et innlegg fra deg igjen:-)
  Hørtes bra ut alt dette!!
  PÅ Møre har vi fremdeles finvær(lang periode), og jeg er hjemme "alene" med lillebror. Veranda, pizza og rødvin mens solen framdeles står høyt på himmelen:-) Koser meg... Ha en fortsatt fin kveld!
  Kristin

  SvarSlett
 2. Hei! Så flott blogg du har!! Fant hit via NIB:)Mange flotte bilder og masse herlig inspirasjon!!

  Ha en fortsatt strålende sommer!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 3. Høres ut som mange fine prosjekter :) Gleder meg masse til å komme på besøk. Prøver å finne et tidspunkt som kan passe, men foreløpig er timeplanen ganske full. Håper dere har det topp der oppe i Nord. Men, det tror jeg dere har! Stor klem

  SvarSlett