tirsdag 10. mars 2009

Solgte såper og nye småting

Jeg har fått solgt mine første såper-JIPPIIIII!!! For en utrolig god følelse at noen faktisk vil betale for noe jeg lager:)Kjempemorsomt. Takk Linda:D
Nye såper er under produksjon, denne gangen blir det i Shabby Chick stil, og så har jeg noen olivengrønne med frisk duft som bare trenger innpakking før de får bli avbildet her inne:)
Forresten så kan man blandt annet vinne den søteste lille såpe i metallboks hos
creme de la creme sammen med flere andre nydelige ting.Bare klikk på linken på navnet og bli med du også:)

Internettforbindelsen min er helt tullete om dagen så det er ofte at nettet ikke virker (til min stooore fortvilelse). Det er jo nesten så man får abstinenser av slikt. Oppdateringen på bloggen blir også deretter dessverre:( og nå når jeg endelig er såvidt i kontakt med nettverket så er det tydeligvis noe galt med blogspot fordi verktøylinja der jeg kan legge til bilder i innlegget mitt eksisterer ikke..æsj..(noen flere med samme problem?)

Lagde et nytt kort til ei venninne før helga og sendte det avgårde med et par søte små gaver jeg bare måtte ta bilde av før de dro avsted med posten. Kortet er nok et forsøk på konvoluttkort og jeg må si meg ganske fornøyd selv.Mottakeren var veldig begeistret og det er jo det viktigste:) Hurra og gratulerer med dagen 9. mars Ragnhild!


Har fått en utfordring hos Kristin også hvor jeg skal vise mitt favorittmøbel og den skal jeg også komme tilbake til så snart jeg kan legge inn bilder, og det samme med alle de nydelige tingene jeg fant i Bodø i helga der jeg besøkte en venninne. Utrolig mye fint å finne på forskjellige småbutikker der! Det ble både Lisbeth Dahl øredobbstativ, og noe som sikkert egentlig er ment for bommulspads på badet, men jeg puttet litt perlesmykker og sølvbørsten og kammen lillegull fikk til dåpen sin oppi jeg, og plasserte den fint og sentralt på min nydelige og tidligere omtalte Piketitter.

Jeg fant også Lisbeth Dahl knagger som jeg har på badet mitt fra før (som jeg trodde ingen solgte lenger) og ville ha fire, men dama hadde bare 1 så nå har jeg i det minste tre. Men er det noen der ute som vet av noen som selger slike (skal legge ut bilde!!!) så ta gjerne kontakt så jeg kan få kjøpt flere. Og JA-jeg eeeelsker Lisbeth Dahl.. Idag skjønte jeg forresten at det virkelig begynner å nærme seg termin. Jeg fikk nemlig ikke på meg en eneste av buksene mine! Nedtur..hehe..er av den typen som bare har mage og bærer den høyt, men jaggu var ikke "sikker-stikk" buksa mi for trang den også. Den hadde jeg sist på meg for et par uker siden (er nå straks i uke 34), men nå var det altså et par cm mellom knappen og knappehullet..så heretter blir det kun tights og joggebukser i ca 6 uker fremover.
Som jeg gleder meg til å treffe dette lille mennesket som sparker, ruller og bøller langt der inne og i samme slengen gjør sitt for at jeg blir stappmett av 2 knekkebrød, ikke klarer å knyte skoene mine selv og ikke får bøyd meg ned til bordkanten engang..en morsom og fin opplevelse så lenge det varer.

3 kommentarer:

 1. Hei
  Moro innlegg:-)
  Ja, det har sin spesielle sjarm, det å være gravid. Kjenner igjen dette ja. Siste gang for meg, ble fødselen satt i gang i uke37, og det gjorde at jeg savnet magen lenge etterpå.... Så rart! Jeg ser du har ei på 18 mnd. Da har vi jevngamle barn. Jeg fikk en gutt født på august i 07 :-)
  Jeg har to til, en på 7,5 og ei stor jente som blir 20 på oktober..
  Blir moro å se hva du har kjøpt, og din favoritt!!
  Kristin

  SvarSlett
 2. Moro! Jeg gleder meg også til lillesøster kommer :) Så mange fine ting du legger ut! Blir helt imponert over kortene dine!!

  SvarSlett