mandag 2. mars 2009

Litt nye saker og ting

Var i Trondheim i vinterferien og klarte selvsagt ikke å motstå litt shopping:) Kremmerhuset, Cornelias hus, blomsterbutikken på Byhaven, panduro og en liten time på Ikea ble det til. Skulle jo ikke bruke ferien på shopping, men på kos, lek med Lillegull og venner..Men litt må man ha:)

Denne Sink-kronen skal jeg ha på terassen til sommeren. Det er mye mulig den får seg litt ekstra perlepynt etterhvert..

Fornuften som snakker om hvor mye det svir i pengeboka og at jeg kanskje burde spare litt til viktigere ting som veiavgift og forsikring på bilen for eksempel er forlengst undertrykt når jeg får øye på bestikkassa som jeg har siklet leeenge på- på diverse interiørbutikker på nett. Den hvite skinnkurven fra Kremmerhuset kunne jeg bare heller ikke motstå. Den var jo bare såå lekker og så trenger jeg jo faktisk noe å samle alle interiørbladene i, ikke sant?

Var forresten på diverse bruktbutikker også, men noen vet å ta seg betalt for brukte ting, det skal være sikkert og visst. 149kr for en blomsterpotte som faktisk er second hand synes jeg foreksempel er i dyreste laget. Jeg mener jo at man skal gå hjem med godfølelsen av å virkelig ha gjort et kupp og funnet seg en liten skatt når man har vært på bruktbutikker..vil jeg betale dyrt for en blomsterpotte kjøper jeg den ny! Litt av sjarmen blir liksom borte når det brukte er like dyrt som det nye-og kanskje enda verre: dyrere enn det nye fordi det er brukt.

Ha en strålende mandag!


3 kommentarer:

 1. Hei
  Nydelige ting du har kjøpt. Såg bl.annet på bestikk-kassen og hjertet hos Christina på Låvebutikken på lørdag. Men det var andre ting som ble med hjem. Man må jo alltid prioritere ;-)
  Ang. bruktbutikker ja. Har du vært innom den på Orkanger?? Den likte jeg veldig godt. Der er det både brukt og antikk, så noe av det blir jo dyrt. Men du verden, de hadde de FINESTE jesusbildene!! Og Kittelsen-trykk.samt mye annet småtteri! For den som liker det..
  Ha en fin kveld!
  Kristin

  SvarSlett
 2. Så kuul den bestikkassa var - slik har jeg ikke sett før! ;-)

  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 3. Takk:) Ja den er KJEMPESTILIG!!!
  Har sett den på en del ineriørbutikker på nett. bla. på Låvebutikken hos Christina:)

  SvarSlett